Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek spicli és köpjem be?
Szerintem meg inkább köszönd meg a csajnak.
Ha a pasi azóta ellenséges veled, mióta azt hallotta, h narancsbőröd van, meg még egy-két más infót. Akkor örülj.
Mert ahelyett, h a srác veled beszélgetne és a saját tapasztalatai után döntene/barátkozna, inkább hagyja magát befolyásolni és reagáll is rá, a veled való bunkósággal.
Ha összejönnél vele, sem tartana sokáig.
Az egy dolog, h mindenkinek van valamilyen híre. Jó vagy rosz. De én nem csak azt szoktam elhinni amit hallok. Hanem kitapasztalom az érintettnél is.
A csávót nem érdekled annyira, hogy vegye a fáradságot és megismerjen.
Meg olyanokat mondott a fiúnak h hogy utcalánykodtam anno..
És mondtam a fiúnak h ne azserint ítéljen már meg amiket hallott rólam, hanem azok alapján amit átélt velem... De szerintem visszavágok már a kisasszonynak mert nagyon nagyra tartsa magát..! ;)
Istenem,óvodások......
Ha a pasi,akinek tetszel,ellenségesen viselkedik veled,ahelyett hogy odamenne hozzád,és tisztázná a dolgokat,csatlakozom!A barátnőd szívességet tett....én elküldeném a csajt,ha odajönne hozzám valaki,hogy "képzeld a Mari narancsbőrös,és k.rválkodott!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!