Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérlet szexért, ti belemennétek?
Tudunk ilyenről. Csak ott van a gond hogy ez nem egy hosszú távú megoldás. Ha a pasi bejön neked akkor legalább az nem jelenthet problémát. De mi lesz akkor ha esetleg egy új kapcsolatba bonyolódsz? Elköltözöl egy pár hetes ismeretség miatt? Nem fogsz. Viszont a "párodat" is meg csalod.
Ez morális kérdés. Neked kell tudnod mit miért vagy hajlandó vállalni és a későbbiekben tükörbe tudsz-e majd nézni ha úgy alakul. No meg ott van a "ki mit szeret?" kérdés. Meddig vagy hajlandó elmenni hogy a lakhatásod meg legyen oldva? Gondolok itt akár szerepjáték, perverz vágyak stb.-re. Használati tárgynak lenni nem kis feladat!
Az én véleményem férfiként, hogy nézz körül más megoldás után. Közös albérletbe mehetsz nőkkel is és az annyira nem is veszélyes havi kiadásból meg van. No meg sz**ni sem kell érte annyit. Ilyen döntést csak egy gyenge jellemű nő hozna, mert ez a "könnyebb" megoldás. Szerintem harcolj egy kicsit jobban az életben a boldogulásodért és talán találsz BIZTOS megoldást a jelenlegi gondjaidra.
nem szántam viccnek....
És köszönöm a kedves kommentelöknek, nem érezem magam rib@ncnak / k-nak stb.
Am. régebb óta ismerem, korábban a főnököm volt, azóta már máshol dolgozom. De beszélő viszonyba maradtunk.
8as:
Ezt te se gondolod komolyan ugye? Azért szerintem nagyon nem mind1, hogy egy valakivel vagy együtt, akit ismersz. Vagy pedig naponta 25 f@@@ jár benned?
A történethez még hozzá tartozik, hogy korábban, már volt szexuális kapcsolat köztünk egy alkalommal. (igaz az "önkéntes" alapon )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!