Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem az új lakótársunk leszbi. Hogyan viselkedjek vele?
hátakkor mi a problem?:D Én is hetero vagyok, de ha jó a csaj, még hagynám is magam.:D
Amúgy ne mászkálj elötte mesztelenül, esetleg ne feküdjetek egymáson, mert bevadul rád aztán előkapja a műbrokit! xDD
:D
hát még ha lennének ilyen hajlamaim, akkor se lenne az esetem..
de akk végülis ne foglalkozzak vele ugye, ő dolga nyílván..
Ne zavarjon, nem bánt az :D
Ha esetleg bepróbálkozik akkor mond el neki szépen hogy: Bocsi, nem vagyok leszbi.
Megerőszakolni majdcsak nem fog :D
En egy ideig kulfoldon dolgoztam es a munkahelyemen voltak meleg munkatarsak (kulfoldon sokkal nyiltabban felvallaljak sokan a lengyelek, magyarok, csehek kozul is).
Az egyikuk kicsiket beprobalkozott nalam, tett nekem bizonyos utalasokat, de nem foglalkoztam vele, elengedtem a fulem mellett. Komolyabban azert nem probalkozott be, szoval nem kezdett el rendesen nyomulni, de ha igy lett volna, megmondtam volna, hogy en heteroszeualis vagyok, ugyhogy ez veszett fejsze nyele...
Ne csinalj belole nagy ugyet!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!