Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem az új lakótársunk leszbi. Hogyan viselkedjek vele?
Figyelt kérdés
Vannak jelek, kissé zavar, bár én full hetero vagyok, nem attól tartok, hogy rám mászna, vagy bármi..2012. aug. 12. 00:19
22/28 anonim válasza:
Mondjuk úgy, ahogy mindenki mással? :D
(Nem fog rád mászni, ha tudja, hogy nem vagy leszbikus. Ne legyenek előítéleteid. Ő is ugyanolyan ember, mint mindenki más. Ahhoz meg semmi közünk, hogy más mit csinál a hálószobában.)
23/28 anonim válasza:
Én is leszbikus vagyok, lakótárssal letisztáztuk hogy mi a szitu. ha öltözik, én elfordulok, már csak azért is, hogy a párom ne legyen féltékeny. Ugyanúgy néha szoktunk szólni egymásnak, hogy most légyszi aludj inkább a haverodnál jövő péntek este. Ez így működik. És mi van akkor ha ott van nálatok egy fél délutánt a párja? Nem fogja leherapni a fejedet, sőt, lehet hogy tizenöt perc múlva már vamai tipikus női témáról fogtok dumálni.
24/28 anonim válasza:
MINT EGY HETERÓVAL :) Ő IS EMBER :))
25/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat..látom páran felkaptátok a vizet, de jogosan, nem épp a legjobban sikerült megfogalmaznom ezt a kérdést..nem is az volt a lényeg, hogy hogy viselkedjek vele, nyílván, mint egy másik embertársammal..
inkább, hogy hogyan kezeljem a helyzetet, felhozzam-e a témát...
amúgy beigazolódott a "gyanúm" mert a csajszi állandóan beszél, és elszólta magát múltkor én meg rákérdeztem erre és bevallotta:)
hát
2012. aug. 23. 20:11
26/28 knife1 válasza:
Gyorsan mutasd be nekem, majd én kezelgetem a betegségét!
27/28 anonim válasza:
18/26 lehet valaki egyetemista ilyen helyesírással ??
28/28 anonim válasza:
NEm értem, mi a gond ezzel. Ha nem próbálkozik be nálad, nem mindegy kihez vonzódik? Max nem beszélsz vele pasikról, pasizásról, talán kibírod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!