Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem az új lakótársunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem az új lakótársunk leszbi. Hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
Vannak jelek, kissé zavar, bár én full hetero vagyok, nem attól tartok, hogy rám mászna, vagy bármi..

2012. aug. 12. 00:19
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

köszi 10-es, azt hiszem, te érzed át akkor legjobban a helyzetet.

azért zavar picit, mert elmegyünk pl valahova együtt, mondjuk boltba, és mi van, ha vki azt hiszi, hogy együtt vagyunk:s

2012. aug. 12. 00:47
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az van, hogy egy vadidegen bolti elado, akivel eloszor talalkoztok (es valoszinuleg tobbszor nem is fogtok) valamit gondolni fog magaban... es ennyi, semmi mas nem fog tortenni. Nem egy nagy dolog.

Mellesleg miert gondolod, hogy egybol arra gondolnanak masok, hogy leszbikusok vagytok es egy part alkottok? Es ha azt is gondoljak, mi bajod lehet tole?

Bar persze lehet, hogy en sem erzem at a helyzet sulyossagat, mert kicsit hozzaszoktam, hogy kulfoldon mashogy mennek a dolgok, meg olyan sok dolgot lattam es tapasztaltam, hogy elegge feltornazta a kinti elet a ingerkuszobomet...:D

2012. aug. 12. 00:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
"Hogyan viselkedjek vele?" -Mint valami földönkívülivel vagy leprással...ehhh, mégis hogy... Ő sem különb mint te vagy bárki más. Miért hinné bárki is hogy együtt vagytok? Gondolom nem fogtok kézen fogva sétálni.
2012. aug. 12. 02:03
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy azt higgyék együtt vagytok, több kéne, mint egy bevásárlás. A viselkedésből látszik, párt alkottok vagy sem.

Szerintem tisztában van azzal, hogy hetero vagy, akkor meg nem fog nyomulni. Ezen ne parázz, mert csak kiszúrja, és rákérdez, mégis mi a bajod.

Ha felhozna valakit.. Nos, figyelj, simán megbeszélheted vele, hogy ne hozzon fel lakásra senkit, DE akkor mondjuk te se vigyed fel a pasikat :) Ez így érne mondjuk. De kétlem, hogy bármit is csinálna a barátnőjével előtted, attól, hogy valaki leszbikus még tudja mi az a magánélet.

2012. aug. 12. 08:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit hülye kérdés. Valószínű pont olyan ember, mint bárki más.

Mi lenne, ha fiú lakótársad lenne? Ő is próbálkozhatna nálad, ha sétáltok, nagyobb lenne az esély, hogy párnak néznek, mint egy lánynál. Viselkedj vele úgy, mint egy fiúval, ha próbálkozna.

2012. aug. 12. 09:07
 16/28 anonim ***** válasza:
79%
A leszbikusok is csak nők. Nem pasik, akik rámásznak mindenre, ami mozog. Ne aggódj.
2012. aug. 12. 11:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
ugy ugy mint egy heteroval drága
2012. aug. 12. 15:15
 18/28 anonim ***** válasza:
98%

Úgy érzem itt az ideje kis helyreigazításnak.

Én leszbi vagyok. Mindenki másnál jobban ismerem azokat akinek leszbi lakótára van, hiszen az összes lakótársam ilyen:D. A melegek nem szexkazánok, akinek csak a szexen jár az esze. Nem gépek, akik a célpontot bemérve tüzet nyitnak. Én elsősorban embernek tartom magam, aztán magyarnak, nőnek, egyetemistának, és csak sokadik a sorban hogy a lányok tetszenek.

Gondolj csak bele, ha neked az azonos neműek tetszenének, kapásból rámásznál mindenkire aki szembejön? Vagy új lakótársaid vannak akikkel hosszútávon jól ki kéne jönni ha már egy fedél alatt laktok, elcsesznéd a kezdetektől a dolgot azzal hogy rámászol valamelyikre? Ugye nem. Kérdező, tudom mondtad, nem attól félsz hogy rád mászik, ez a rész inkább a többieknek szólt.

Hogyan viselkedj? Úgy érzed máshogy kéne viselkedni? Szerintem nem. Max ha felhoz egy lányt akkor nem lepődsz meg annyira. Ha nem hajt rád, vagy nem tesz egyértelmű lépéseket, akkor szinte biztos hogy nem jössz be neki és szambázhatsz akár pucéran is előtte, hidegen hagyja. Apropó, attól még hogy a lányokat szereti, nő marad, és az agya sem férfiagy, ahol egy pucér nő látványa lecsapja a biztosítékot. Még ha tetszel is neki, de látja rajtad hogy hetero vagy, valószínűleg sosem fog próbálkozni és a végsőkig megtartóztatja magát. Ha meg van olyan bunkó(nincs mit tenni, köztünk is vannak) hogy mégis rád mászik vagy idegesítően próbálkozik, pofozd meg rendesen.

2012. aug. 12. 19:29
 19/28 anonim ***** válasza:
96%
uu utolsó kommentelő nagyon adom!!! tök igaz amit írtál. meg kérdező miaz hogy hogy viselkedj vele?!-.- az ilyeneket úgy birom.. mintha valami teljesen más faj lenne... ugyanolyan ember mint te hidd el! am nekem tökre bejönne ha egy leszbi lakótársam lenne! amúgy nemtudom mitől félsz.. HA rádnyomulna esetleg mondod neki hogy nem vagy leszbi ennyi a nagy helyzet...
2012. aug. 12. 20:05
 20/28 anonim ***** válasza:
97%

nekem leszbi hálótárs kell :) meg szeressen is :DD

( álmodozom ) .........

2012. aug. 12. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!