Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek egy fiúval, ha tudja, hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
Szóval egy suliba járunk és még csak fészen beszéltünk és miután elmondta neki az egyik lány, hogy bejön nekem mindig köszön meg mosolyog és azt mondta, hogy szeretne jobban megismerni. De még sosem volt barátom és nem tudom, hogy viselkedjek vele, vagy miről beszéljünk, mert élőben teljesen más.Nem szeretném elveszíteni, mert bejövök neki, de ha a belsőm nem fog neki tetszeni?! nem akarom elszúrni. Valami tanács?2012. febr. 19. 19:49
1/7 anonim válasza:
Nem fogod elszúrni, ha ugyanúgy viselkedsz vele, mint másokkal.
2/7 A kérdező kommentje:
de pl miről beszélgessek vele hogy ne ilyen kérdezz felelek legyen az egész?
2012. febr. 19. 20:00
3/7 anonim válasza:
bármiről.
milyen zenét hallgattok, mit láttatok a tévében/könyvet olvastok/akármi.
A belsőm nem jön be szöveg hülyeség. Ha nem vagy pszichopata, akkor nincs gond. Komolyan.
Beszélgess vele, mint egy teljesen átlagos, normális emberrel. Mert az.
23F
4/7 anonim válasza:
Egyébként: az eleje általában kérdezz-felelek. Az alapokat így lehet megismerni. A komoly beszélgetésekhez más kell kicsit ismerni a másikat.
23F
5/7 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :D hát remélem jól megy majd:)
2012. febr. 19. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!