Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedjek egy fiuval?
van egy fiu.tetszik es mar talalkoztunk titokba(van baratnoje).de felek hogy ezentul nem akar talalkozni mert picit ideges voltam es furan viselkedtem-gyerekesen.azt mondta hogy nem volt semmi gond,de nem tudom hogy komolyan mondta-e vagy csak vigasztalasbol.ha megis elhivna maskor is, mit csinaljak hogy ne idegeskedjek?es hogy viselkedjek vele ahhoz hogy ne legyek gyerekes?hulye valaszoktol kimeljetek.kossz
14/L
Ez nem hülye válasz:
Van barátnője
Gyerekesen viselkedtél
Nincs sok önbizalmad (következtetés)
Elég valószínűtlen, hogy akar veled találkozni (legalábbis max csak mint barát).
én 17/L vok, és még mindig gyereknek érzem magam... na ez nem azt jelenti, h ha a srác meg akar csókolni v megfogná a kezem, akk úgy reagálok, mint egy 6 éves, hanem, h pl bavallom, h imádom a meséket, de én ezt nem szégyellem! mki volt 1x gyerek, és ezt szentem senkinek nem szabadna elfelejtenie!
ha viszont úgy vagy gyerekes, h nem tudod mit csinálj vele, akk gyakorold tükör előtt! mosolyogj a tükörbe stb... önbizalomtréning a lényeg! add önmagad! ennyit tok tanácsolni
A szakítani fognak duma szép, de kevésszer igaz úgy, ahogy mondják...
Szerintem szemétség titokban találkozgatni vele, főleg ha nem is tetszik annyira. Gondold végig, hogy mit akarsz valójában tőle, és utána cselekedj. Szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!