Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek egy fiuval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek egy fiuval?

Figyelt kérdés

van egy fiu.tetszik es mar talalkoztunk titokba(van baratnoje).de felek hogy ezentul nem akar talalkozni mert picit ideges voltam es furan viselkedtem-gyerekesen.azt mondta hogy nem volt semmi gond,de nem tudom hogy komolyan mondta-e vagy csak vigasztalasbol.ha megis elhivna maskor is, mit csinaljak hogy ne idegeskedjek?es hogy viselkedjek vele ahhoz hogy ne legyek gyerekes?hulye valaszoktol kimeljetek.kossz

14/L

2009. nov. 30. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez nem hülye válasz:

Van barátnője

Gyerekesen viselkedtél

Nincs sok önbizalmad (következtetés)

Elég valószínűtlen, hogy akar veled találkozni (legalábbis max csak mint barát).

2009. nov. 30. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

én 17/L vok, és még mindig gyereknek érzem magam... na ez nem azt jelenti, h ha a srác meg akar csókolni v megfogná a kezem, akk úgy reagálok, mint egy 6 éves, hanem, h pl bavallom, h imádom a meséket, de én ezt nem szégyellem! mki volt 1x gyerek, és ezt szentem senkinek nem szabadna elfelejtenie!

ha viszont úgy vagy gyerekes, h nem tudod mit csinálj vele, akk gyakorold tükör előtt! mosolyogj a tükörbe stb... önbizalomtréning a lényeg! add önmagad! ennyit tok tanácsolni

2009. nov. 30. 21:37
 3/10 A kérdező kommentje:
annyira nem tetszik hogy elvegyem a baratnojetol.csak...tetszik.egyebkent se olyan komoly a kapcsolata a lannyal.mondta hogy hamarosan szakit vele
2009. dec. 1. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg akar töled valamit,akkor ugyis el fog hivni valahova.De lehet,hogy csak baráti alap az egész.Amugy ha a barátnöje tudta nélkül talluizgat veled ez a fiu s lehet egy hüséges fajta.Hát igen....ezek tartoznak a 80%ba.
2009. dec. 1. 15:17
 5/10 A kérdező kommentje:
es szemetseg az ha talalkozgatok vele?a baratnoje miatt...
2009. dec. 4. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire kiemeled hogy TITOKBAN akkor igen szemétség
2009. dec. 4. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
És ha veled összejön, majd lesz más akivel találkozgat a tudtod nélkül...
2009. dec. 4. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:

A szakítani fognak duma szép, de kevésszer igaz úgy, ahogy mondják...

Szerintem szemétség titokban találkozgatni vele, főleg ha nem is tetszik annyira. Gondold végig, hogy mit akarsz valójában tőle, és utána cselekedj. Szerintem

2009. dec. 5. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak arra gondolj, hogy neked hogy esne ?
2009. dec. 5. 06:54
 10/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.tenyleg elgondolkodtato dolog az amit irtatok.koszi megegyszer
2009. dec. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!