Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melltéma pasik szemszögéből?
Figyelt kérdés
Már nekem is a könyökömön jön ki az,hogy ,,éretteb vagyok és idősebbnek nézek ki a koromnál",de velem nagyon ez a helyzet.Mikor egy pasi rám mozdul,persze megtudja a koromat, -16- és mikor elmondja ,hogy pár évvel többnek gondolt,ránéz a melleimre.Akkor gáz,hogy gyorsabban nőttem,és belül röhög a srác,vagy az ellenkzeője?2012. dec. 5. 18:13
1/6 anonim válasza:
Egyik sem. Ilyenkor arra gondol, hogy mit csinálna a melleiddel:P
2/6 anonim válasza:
Ilyenkor bosszankodik, hogy "á... ezzel se jött össze". Utoljára még megnézi a szépségeket, aztán ennyi.
egy pasi
3/6 anonim válasza:
Olyankor tesz tanúbizonyságot arról, hogy ő meg csak idősebbnek hiszi magát a koránál.
4/6 anonim válasza:
Velem ez volt csak a fiu kimondta amit gondol : mondj +2èvet ès jàtszhatunk este...
5/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi van... nincs köze a kettőnek egymáshoz. Biztos csak nagyon vonzzák a szemeket a melleid! :)
6/6 anonim válasza:
Mert olyan ez, mint a fényképezőgép arcfelismerő funkciója: Egy bizonyos méret után már külön köszönünk nekik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!