Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te, vagy a párod a vonzóbb az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, vagy a párod a vonzóbb az ellenkező nem szemszögéből?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%

úhh. Az a vicces, h sem magamat nem tartom egy jó nőnek, vagyis nem vagyok nagyon szép, de a párom sem az a jóképű fajta, vagyis attól messze áll, amire én azt mondom: "de helyeeeeeees!"

Egyébként szerintem kb azonos szinten állunk.

De mivel szeretem, azt mondom, hogy ő a "szebb" :D

2009. jún. 4. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a párom. És ez nagyon idegesít. Annyian szemeznek vele. Tényleg, ha már itt tartunk, szerintetek csak azért szoktak szemezni valakivel, mert nagyon helyes vagy nagyon szép?
2009. jún. 4. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanolyan "vonzók" vagyunk mindketten.:D
2009. jún. 4. 19:41
 4/13 anonim ***** válasza:
A barátom egy isten.
2009. jún. 4. 19:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Engem gyakran megnéznek a férfiak, őt meg a nők. Engem főleg a kiéhezett a 20-30-40-esek, ő meg a fiatalabb, általános iskolás, elsős gimis csajok (ők pofátlanul, úgy tesznek mintha ott se lennék a párom mellett), vagy az idősebb 30-as "nénik".

Én őt nagyon nagyon vonzónak tartom, ő is engem, szerintem a környezetünk is vonzónak tart mindkettőnket. Egyformán szépek vagyunk szerintem, összepasszolunk. :D

2009. jún. 4. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:
kb mi is úgy vagyunk mint az elöttem lévő :)
2009. jún. 4. 22:36
 7/13 anonim ***** válasza:
szerintem a férjem jobb pasi, mint amilyen jó nő vagyok én. Persze vannak akik az ellenkezőjét monják. Őt állandóan megnézik a csajok, néha meg flörtölnek is vele. Jó mondjuk velem is akarnak a pasik... na mindegy, szerintem ő a szebb.
2009. jún. 5. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálunk szerintem kb. "egy szinten" vagyunk. Néha azonban azt érzem, annyival jobb pasi, mint amilyen csaj vagyok én! De aztán rám is hajtanak, szemeznek sokan. Szóval kb. egyforma.
2009. dec. 22. 12:02
 9/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem én vonzóbb vagyok egy leheletnyivel az ellenkező nem szemszögéből, mint a párom, de mivel nagyon nagyon szeretem ezért ő számomra a leghelyesebb pasi :)
2009. dec. 22. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem iszonyatosan idegesít, de a barátomról egyszerűen képtelenség levakarni a (főleg 13-14 éves) lányokat. Mindig megtalálják, általában ilyen félig emo félig plázap*csa lánykák... szerintem is nagyon helyes, alig hiszem el, hogy velem van már egy éve :) Engem nem igazán néznek meg, pedig szerinte nagyon szép vagyok - na de melyik pasi nem hízeleg így a barátnőjének? :)

17/L

2009. dec. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!