Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, vagy a párod a vonzóbb az ellenkező nem szemszögéből?
úhh. Az a vicces, h sem magamat nem tartom egy jó nőnek, vagyis nem vagyok nagyon szép, de a párom sem az a jóképű fajta, vagyis attól messze áll, amire én azt mondom: "de helyeeeeeees!"
Egyébként szerintem kb azonos szinten állunk.
De mivel szeretem, azt mondom, hogy ő a "szebb" :D
Engem gyakran megnéznek a férfiak, őt meg a nők. Engem főleg a kiéhezett a 20-30-40-esek, ő meg a fiatalabb, általános iskolás, elsős gimis csajok (ők pofátlanul, úgy tesznek mintha ott se lennék a párom mellett), vagy az idősebb 30-as "nénik".
Én őt nagyon nagyon vonzónak tartom, ő is engem, szerintem a környezetünk is vonzónak tart mindkettőnket. Egyformán szépek vagyunk szerintem, összepasszolunk. :D
Engem iszonyatosan idegesít, de a barátomról egyszerűen képtelenség levakarni a (főleg 13-14 éves) lányokat. Mindig megtalálják, általában ilyen félig emo félig plázap*csa lánykák... szerintem is nagyon helyes, alig hiszem el, hogy velem van már egy éve :) Engem nem igazán néznek meg, pedig szerinte nagyon szép vagyok - na de melyik pasi nem hízeleg így a barátnőjének? :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!