Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok/próbálnátok ki, ha egy hétre az ellenkező nem lennétek?
Attól függ kinek a bőrébe bújnék.
Elbeszélgetnék egy két csajjal arról hogy ki tetszik nekik meg úgy általában a fiúkról és 1 hét múlva, akkor már férfiként okosabb lennék:)
megujjaznám magam rendesen :D
körbe baszatnám magam minden jó pasival
bezsebelnék egy csomó pénzt a sok szánalmas nyálcsorgató férfitől
aztán dobnám a francba mindet
amit egy tipikus rib@nc megcsinál, szinte irigyelm őket
krá,hogy férfi vagyok
uhh.....
hát nekem kicsit beteg a fantáziám, de én ha nő lennék egy hétre k*rválkodnék mint állat
discoba megdugatnám magam minden típussú srácca, izomaggya, sovánnya, kövérre, nagypofájúva, visszahúzódóval...
nyilvános helyeken szexelnék, maszturbálnék, meg pl ugy sétálgatnáák az utcán, hogy fel van dugva vagy a puncimba, vagy a seggmbe, vagy mindkettőbe valami...és az ott ugy folyamatosan ingerelne....
beteg dolog tudom ,de én eztteném ,ha csaj lehetnék akár egy napra is...
uhh.....
hát nekem kicsit beteg a fantáziám, de én ha nő lennék egy hétre k*rválkodnék mint állat
discoba megdugatnám magam minden típussú srácca, izomaggya, sovánnya, kövérre, nagypofájúva, visszahúzódóval...
nyilvános helyeken szexelnék, maszturbálnék, meg pl ugy sétálgatnáák az utcán, hogy fel van dugva vagy a puncimba, vagy a seggmbe, vagy mindkettőbe valami...és az ott ugy folyamatosan ingerelne....
beteg dolog tudom ,de én eztteném ,ha csaj lehetnék akár egy napra is...
Jó ötlet! xDDD
úúúúú...végre hangosan pukizhatnék,állva pisilhetnék,folyton csak edzőcsukában lennék,tivornyákon vennék részt,nem kéne a narancsbőr miatt aggódnom...
imádnám, de egy hét elég lenne belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!