Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú szemszögéből: Nagyon leégetem magam előtte az ilyen dolgaimmal?
Van egy srác, aki nagyon tetszik, és olyan hetente 1x találkozunk kb. Viszont amikor tetszik valaki, ideges vagyok a társaságában és amikor ideges vagyok, elég fura dolgokat teszek...
Szóval nem annyira feltűnően, de ha valaki pont azt nézi, akkor feltűnik, hogy remeg a kezem. Aztán van, hogy annyira zavarban vagyok előtte, hogy így simán nekisétálok egy ajtónak... Vagy egyszerűen csak valamelyik 3. személy mond nekem valamit és így nem értem, hogy mit akar, mert közbe nem is figyeltem rá és olyankor elég gáz tud lenni, hogy valaki kérdez tőlem valamit, így nézek rá és visszakérdezek, hogy tessék? Szerintem azt hiszi rólam, hogy süket vagyok vagy nem tudom :S Arról amúgy már ne is beszéljünk, hogy alig merek a szemébe nézni és amikor észreveszi, hogy nézem és odafordul, elkapom a fejem...
Szerintetek ez nagyon égő? :S Mit csináljak, hogy ne izguljak ennyire?
Köszönöm :)
Csak az a baj, hogy amikor találkozunk, sok ember ott van körülöttünk, és utána ő még nem is hazafelé megy, hanem sok más dolga van, ráadásul mindig ott marad még egy kicsit beszélgetni a többiekkel...és ezért nem volt eddig sem lehetőségem rá, hogy kettesben legyünk :( Viszont az szerintetek jelenthet valamit, hogy az elején, amikor megismerkedtünk, tőle direkt külön köszöntem el és olyankor próbáltam bevetni a legcukibb mosolyomat, és azóta már ő szokott előbb köszönni. Jó, ez most hülyén hangzik így, de nekem eddig az jött le ebből, hogy már magától is észrevesz és nem kell felhívnom magamra a figyelmét. Igazam lehet?
nem, ez az égvilágon semmit nem jelent. te is biztos szoktál másoknak is köszönni. valaki előbb köszön, és ez semmit nem jelent.
ne fogd meg a kezét direktbe, mert azzal ténylegesen le is járatnád magad (de egyébként sem mernéd megtenni, mert ha ennyire izgulsz, akkor ez sem menne)
nem leégeted ezzel magad, mert ez nem égő, nekem teljesen közömbös lenne, egy nagyon kevés negatív beütéssel (nem vonzódnék hozzá, impotenciát váltana ki). próbálj meg beszélgetni vele, mert ha ő nem megy, az azt jelenti, hogy nem érdekled annyira. beszélgetni meg bármiről lehet, és egy idő után megszokod a jelenlétét. az izgalmat meg mindig fogod érezni, az egyetlen ellenszere az az, ha azt csinálod, amitől izgulsz. ha félsz, hogy beszélned kell vele, akkor beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!