Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövéreket sosem értettem. Miért nem fogynak le?
Utolsó, látom, hogy beleolvastál a válaszokba is, mégis olyan, mintha magamat ismételgetném, a "nem fogadod el" dolgot már jól kifejtettem még egy lépéssel följebb is. Mindenkinek szíve joga, hogy felteszi-e ugyanezeket a kérdéseket magának, amik "elhangzottak" itt a 4 oldalban. De mégis így állnak hozzá csomóan, hogy nem tudnak rendesen azonosulni az érintettekkel. Az emberi lény előítéletes, az első látásból fenntartásokkal kezel egy egyént. Félreértés ne essék, nem rólam van szó, hanem a többségről, akik nem merik ezt kimondani, bár nem húzom ki magam a felelősségből. (Hiszen kitettem a kérdést is, és számítottam is a lerohanó mozgalomra)
Mi ezeknek a soroknak a lényege? Hogy aki érintettnek érzi magát a témában, az az első védelmi mechanizmusokon túl figyelembe veheti a leírtakat is, hiszen problémát vonszol magával. Ez nem a kérdéskor született, a komplexusok bizony már régebben is megvoltak. Álszentség lenne azt állítani, hogy csupán a kérdés sértette meg és az eddigi mondataim, azok inkább csak kiváltották belőle az elnyomott érzéseket. Már ha valaki ezt felismeri, hogy ez nem a boldogság kovácsa "te r.hadék szemét, én így érzem jól magam" szerű paradox hozzászólásokra gondolok, akkor tőle viszont jogosan tenném fel neki a főcímben szereplő kérdést. Ezentúl megnyomja a vissza gombot vagy bezárja az ablakot és tovább megy, ahogy írtad, nem érzem úgy, hogy körülöttem forogna a világ, pláne nem emiatt. Tegyük fel, a való életben nem veszek elő senkit és nem kezdem cseszegetni, és nem befolyásol a külseje abban, hogy amit mond, arra hogy reagálok vagy hogy kezelem akár gondolatban is. De így itt egy anonim oldalon fogjátok fel úgy, hogy amit írok, ezt mondja a társadalom, nem feltétlen én, nem rólam van szó. A téma a kérdéshez fűzött gondolatok, nem én voltam, különben azt kérdeztem volna, hogy "szerintetek k.öcsög vagyok?" de nem ezt raktam ki. Akinek ez a szerepe, hogy vigasztaljon, az azt fogja tenni. Esetleg megoszthatod a gondolatod a leírtakkal is.
A genetika ki tud cseszni az emberrel, nem csak ezen a téren. Van aki zseni, van aki lassú felfogású, van aki törpe és még sorolhatnám. De el tudja dönteni magáról, hogy ez hanyagságból, állandó evési kényszerből, mozgáshiányból vagy pedig a genetika szerencsétlenségéből ered. És az igazság ott lapul az ego alatti önismereten.
Nyomod itt a suket szoveget....
Szerinten senkit nem erdekel.
Most nem kell takarozni utolag....mindenki levette hogy provokàcionak szantad a kerdesed.Ne erdekeljen mas elete.ennyi
Persze, megkérdezheted...
Csak nem leszel vele előrébb, hogy a harmadában felháborodást keltesz, a másik rész egyet ért, a harmadik tartózkodik.
Te meg ott vagy, ahol indultál....
(Az én 38-as méretem (ami pár éve 42-44 volt) a 165 centimhez sokaknak dagadt, mert 34 lenne a kívánatos, de nem megy tovább, akkor sem, ha emiatt igénytelennek neveznek, mert a nő 60 kilónál véget ér.)
Ugyanilyen a szüzesség résznél, hogy naponta kb 10x megkérdezik, miért szexelnek 14-15 éves kis ribancok?
Ugyanez az érzés van bennem: Nem nekik kell velük szexelni, nem az ő életük, miért kell vele foglalkozni...
Mindenhol megvannak az ilyen fölösleges kérdések, csak aki kicsit érzékenyebb, annak sikerül lenyomni az önbecsülését, mert magára veszi. Vagy felháborodik.
Az ízlésed, a véleményed a tied.
De ami nem felel meg, abba minek fektetni energiát...
Társkereső? Minek nézed dagadt csajok adatlapját? Lehet szűrni súlyra szinte mindenhol...
(Egyszer jelöltem be az etnikumot, hogy "fehér", rögtön kaptam a "rasszista r*banc, bejelentelek" üzenetet, de nem érdekelt... Nem kötelező neked se olyat nézegetni, akit nem akarsz, csak ezért nem értelek...)
Akkor ezek szerint ez nálad genetika. És ezt te is tudod, hogy az. Akkor tudod, hogy te a részedről mindent megtetted, amit tehettél, így nem fontos, hogy a továbbiakban bármikor gondot jelentsen, ha valaki ezt felhozza. Miért vennéd magadra, ha úgy látod nem vagy igénytelen és hogy a kritikában nincs ráció? Nyilván ezt első látásra senki se tudja eldönteni, de ezt az esetet már kitárgyalták a felháborodók :) (hogy majd olyat keresel aki elfogad)
A ribancos felvetésed egy elég érdekes dolog. Az már senkit nem zavar, hogy mindenki agyba-főbe szidja őket, mert az már nem normális. Jéé, és tényleg nem az, de úgy látszik jogos, hogy ujjal mutogatsz rájuk, és mondod mennyire selejt egyedek. Valószínűleg egyet fognak érteni.
De akkor is ott egy másik szemszög, amit ne felejtsünk el, ha ezt egy 14-15 éves magára veszi. Lehet, hogy gondolkodik rajta, a többség befolyása miatt neki is - simán - megváltozhat a véleménye x idő múlva, valamire rájöhet, amin addig röstellt gondolkodni.
Félreértesz...
A 14-15 évesen szexelők pocskondiázása zavar. Hogy egyenes út a k*rvasághoz.
(Pedig tapasztalat, hogy nem. Ha leírom, jön, hogy én buzdítom a gyerekeket, hogy keféljenek... Mind1.)
A te bajod meg pontosan azért zavar, mert nem az fogja magára venni, akire vonatkozik valójában (tv előtt chipset zabáló "lesz@rom, hogy nézek ki, fogadjatok el" mentalitású egyének), hanem akik próbálnak kimászni a gödörből, azokat löki vissza. Miért?
Mert ők azok, akiket zavar, nem az előző tábor... Az fel sem veszi...
Értem a problémád. Hát nem tudom... az elejétől fogva arra buzdítottam a túlsúlyosakat, hogy tehetnek valamit. Egyszer sem mondtam olyat, hogy végleg ki vannak szorítva. Aki akar tenni valamit, azt úgy hiszem eredmények orientálják, tehát azzal gátolnám szándékosan, ha azt mondanám "nektek már késő, hiába próbálkoztok"
De ilyet sose mondanék mert semmi értelme nem lenne.
Nos aki viszont azért van benne a gödörben, mert eleve úgy érzi nem tehet semmit, az nem akart kimászni se, nem volt ilyen folyamatnak a része, viszont azt is hangsúlyozom nem először, hogy az hibásan veszi magára a kritikát. Miért, mert tudja magáról az okokat.
Újból felvetődött a téma, és újra megtapasztaltam, hogy mennyire kényes és bicskanyitogató téma ez napjainkban. Szóval kicsit belemerültem, és úgy gondolom, itt is illik megosztanom ezt a kommentet.
"
Az tény, hogy az egész elmélet ("Az igazi férfiak telt idomokat szeretik, csak kutyák játszanak csontokkal") teljességgel megbukik, itt a szemléletes példa: [link]
.... komolyan kérdem, MILYEN HÜLYESÉG EZ?! Melyik barom csinálhatta ezt a posztot úgy, hogy kirak szemléltetésnek egy BOMBA, TÖKÉLETES TESTŰ nőt képnek és erre mondja, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal"?. De az a csaj NEM KÖVÉR, nem így néz ki: [link] (jobb oldali) és nem is így: [link]
Aki a képen szerepel, az minden egészséges, hetero beállítottságú férfi, fiú ízlésvilágának teljességgel megfelel. Nagy részük valószínűleg csak álmodik róla.
Nos, a divatlapok photoshop által való karcsú nők tovább vékonyítása undorító dolog, mert ezzel megvezetik az odafigyelő lányok identitástudatát, hozzájárulnak az anorexiához.
De én azt mondom, amikor egy karcsú ideált szerető pasi azt kamuzza egy lánynak, hogy "igenis nincs gond a túlsúllyal, mi azt szeretjük" szintén rettentően undorító, álszent és hazug dolog. Ez szintén megvezetés és egy elhízott lány képzavarban fog élni. Az önfejlesztést megalázónak érzik, gátolja őket a tudat, hogy az a helyes, hogy nem változtat magán, mert ettől nem a megfelelő valaki fogja őt elfogadni. Erre is gondoljatok, kedves bírálók, az önelfogadtatás miatti jófejkedés itt önzőség. Persze hogy jobb érzés azt mondani, hogy "én nem ítélek el senkit, én mindenkit úgy fogadok el, ahogy van, nem is szeretem azt, aki karcsú, pont inkább olyanokat szeretem, mint te, aki elfogadja magát" <- ezek után szerez egy olyan barátnőt, aki karcsú és úgy fogadja el magát. Ez a normális?
A túlzott túlsúly is egy probléma, amiben az alany aligha leli örömét, és ő is hazugságokat sző magának, hogy ettől ő boldog. Pedig ez egy teher, ami mindig kísérti őket és legfőbb jellemzője, hogy mindig csak a tüneteit(!) érzékelik (pl a pasik csak egymás között sörözés közben merik kibeszélni a háta mögött, tizes skálán adni neki egy 2-est, frontálisan nem, mert ügye frontálisan ők is rendesek, elítélik az egészet, mert társadalmi elvárásnak meg kell felelniük)
Ez a társadalmi forma van jelen itt az oldalon is. Pl senki nem mer ilyenekről őszintén írni, csakis az, aki a "mindent elfogadó rendes ember" képe alatt tud megnyilvánulni. Nekem továbbra is feltett szándékom, hogy fellépjek a tömegpszichózis ellen, mert ezt nem a pontozgató jólfésült - ugyanakkor mélységesen ártó - személyeknek írom, hanem azoknak, akiknek ez szól és akiket érint. Mert ők azok, akik okulhatnak belőle, ha szándékukban áll.
"
Még valami, bár nem mostani a bejegyzés, azt már megkaptam, hogy gyűlölködő és f.szfej vagyok annak idején. :) De most ebből egyvalaki szavajárása jut eszembe, és én is így reagálnék. Ha ahhoz, hogy részt vállaljak ezen a párton, és ahhoz, hogy fellépjek egy szerintem hazug idea ellen, és ehhez nekem emiatt bunkó f.szfejjé kell válnom, akkor b.sszameg, bunkó f.szfej leszek a ti szemetekben és kész. Nehogy már ezen múljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!