Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövéreket sosem értettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövéreket sosem értettem. Miért nem fogynak le?

Figyelt kérdés
De úgy teljesen komolyan. Csomó közülük nagy szerencsétlennek állítja magát, nem kell a fiúknak így nyivákolnak. Miközben az egyetlen radikális taszító erő ami a srácokra kivetődik az a dagiság. Tőlünk elvárják hogy izmunk legyen, gyúrjunk rá. Nem igaz hogy minden elfogadóak mert nem azok. Társkeresőn ilyet írnak: "Akik nem helyesek azok kíméljenek" közben a csaj meg olyan dagadt volt hogy folyt róla a bőr. Nem egy ismerősöm van aki régen túlsúlyos volt és lefogyott és hihetetlen vonzóvá vált, bárki büszke lehet mellette.

2012. nov. 27. 00:34
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
29%
Kerdezo nagyom szanalmas gondolkodasod van ne haragudj
2012. nov. 27. 09:36
 22/50 anonim ***** válasza:

A kérdés nem ilyen egyszerű. Sokféle oka van az elhízásnak. Amíg ezek az okok nem tisztázódnak és nem talál rá az illető megoldást, addig az akaratereje is kevés lehet az adott esetben. Például egy kényszerevőnek lelki bajok húzódnak meg a háttérben. Először ezzel kell, hogy foglalkozzon és helyreállítsa a lelki egyensúlyát, a fogyás csak ezután jöhet. (Sokszor magától is megindul.)

De mesélhetnék az egyik barátnőmről, aki gyerekkorában olyan vékony volt, mint a deszka, pajzsmirigyproblémák miatt hízott meg. Amíg be nem lőtték normálisan a gyógyszerét (és ez nem hetekbe telt!), addig nem sok sikere volt a fogyásban, hiába a sport, a zsír- és kalóriaszegény ételek.

Van, aki genetikailag hajlamosabb a hízásra, nekik jóval nagyobb energiába kerül fogyniuk, mint másnak. Sokan közülük adott idő és rengeteg pénz- és erőbefektetés után inkább feladják, miközben igazságtalanságnak érzik az egészet, így a túlsúlyukat egyfajta lázadásnak értékelik.

Rengeteg fogyókúra, diéta, életmódprogram létezik, de egyik sem válik be mindenkinél, mindenkinek meg kell találnia a neki leginkább valót. Ez is plusz idő és energia, és míg az ezernyi módszer között kapkodja ide-oda a fejét az alany, a folyamatos sikertelenségeket követően elszáll a türelme és a kitartása.

Sok túlsúlyos ember rossz életmódot örökölt a családjától, nekik többnyire a szülei, családtagjai is elhízottak. Amíg ezt nem ismeri fel és nem jön rá, hogy lehet másképp is élni, ami legalább ugyanolyan jó, ha nem még jobb, akkor nem fog fogyni, vagy amit lefogy, azt záros határidőn belül visszahízza.

2012. nov. 27. 10:19
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Genetikailag teltebb alkat vagyok, volt, hogy komolyan elhíztam (terhesség után), de mostanra sikerült egy számomra elfogadható méretet elérnem (pluz size alsó határa). Sok pasi számára nem vonzó, ez tény. Pl. fotó alapján kevés pasi választana. DE: személyes ismerkedés során nagyon pozitívak a tapasztalataim. 20-50 éves korig rengeteg pasi próbálkozott be nálam, és mind hangsúlyozták, hogy olyan kisugárzásom van, amivel levettem őket a lábukról.

Szóval azt gondolom, hogy nem csak a méret a lényeg, hanem a személyiség is. Soha nem voltak problémáim a kapcsolatteremtéssel, nem érzem magam egyáltalán szerencsétlennek. Nyilvánvaló, hogy akik a vékony nőkre buknak, azok nem fognak nálam próbálkozni, de nekem sem jön be mindenki, szóval ez így normális.

2012. nov. 27. 10:40
 24/50 anonim válasza:

Kedves "# 11/23 ma 01:14"!

Igen, az ilyen duci lányokat szeretik a fiúk(/pasik/férfiak)! Nekem nagyon sokáig tartott míg idáig eljutottam, majd amikor sikerült végre rájönnöm, hogy van ilyen, van olyan, ki ezt szereti, ki azt, akkor alig tudtam levakarni a pasikat! Voltak köztük igazán helyesek, okosak, kedvesek...

Viszont vannak akik soha nem fogják elfogadni(netán megszeretni) magukat úgy, ahogy vannak! Őket (lehetnek ducik, kövérek vagy gebék) soha nem fogják a pasik körülrajongani!

És végül kedves pasik, akik a vékony lányokat szeretitek: Nyugodtan, mindenki más, így szép a világ! De attól még nem lesz szebb, ha azt aki "más" lefikázzátok! (L/23... erősen túlsúlyos...)

2012. nov. 27. 12:11
 25/50 anonim ***** válasza:
76%

egyetértek a kérdezővel. lány vagyok, és vékony. tudom, hogy enni jó, imádok is,de én mindig ilyen vékony voltam, szóval nem tudom átérezni, milyen lehet koplalni...stb. de nem is kell. aki kövér miért nem fogja fel, hogy lehet enni, csak sportoljon mellette! vékony létemre én sportolok rendesen, mert imádok. ismerek olyan lányokat (egyetemisták) akik kövérek, és itt volt a lehetőség, hogy felvegyenek egy normális tesiórát ingyen (aerobiktól kezdve a kondiig) és mit csináltak, felvettek valamilyen meditációs órát, ahol meg sem kell mozdulni.

egész életemben azt kaptam, hogy de gebe vagy, egyél már...stb. ezt szabad mondani, de egy kövér csajt lekövérezni Istenkáromlás,mi? hát nem tudom sajnálni őket. persze megeshet, hogy majd én is elkezdek hízni, de az biztos, hogy nem hagyom majd, hogy elhízzak. lesülne a pofámról a bőr, egyes országokban nincs mit enni, itt meg a sok kövér ember....felháborító. (és kövér alatt egy tényleg kövér embert értek, nem olyat akin csak +10 kiló van).

2012. nov. 27. 12:12
 26/50 anonim ***** válasza:

6,5 éve van párom és még így is próbálkoznak nálam, pedig sosem voltam kis darab ember. Ízlés kérdése, hogy ki kivel kezd. Sosem érdekelt az izom, se semmi egyéb, viszont a ronda fiúk elég sokat nyivákolnak, jaj, nem kell kövér nő, de őket mindenki fogadja el, és csúnya nők, nem akarják őket, hát ejj.

Manapság neki láttam a fogyókúrának, eddig nem volt rá lehetőségem, mert nem úgy élünk, hogy ez nekem menjen, de ez lényegtelen... nektek úgyis kifogás...

Benne vagyok 3-4 fogyi klubban, nem sok ember, durván 500-600-an vagyunk összesen, és ez mind fogy, 50-100 kivételével, akik nem posztolgatnak.

Viszont egyetlen férfi sincs egy ilyen klubban sem! Van itt GYKn is egy arc, akinél már a mérleg kiakad, tehát 150 felett van és nem tesz semmit, csak megkérdezi, hogy miért nem zavarja?

Nyáron meg egy kövér hapsi szólt be nekem, hogy dagadék. Hát nem vicc? :D

Szóval fogyunk mi, ki így, ki úgy, ki pár hónap alatt dob le magáról sok kilót, ki a lassúság híve, de többen teszünk ellene, mint ahogy azt hiszitek!

És hidd el, rengeteg ember betegség miatt ilyen, meg a világ miatt: annyi sz*r élelmiszert gyártanak, hogy az valami hihetetlen.

2012. nov. 27. 12:38
 27/50 anonim ***** válasza:

Még csak sokat sem kell enni ahhoz, hogy valaki hízzon.

Mennyi szénhidrátot nyomnak az emberek manapság magukba?

Reggel egy kis szendvics, valami pehely tejjel, tízórai pékárú, vagy joghurt, ebédre a köretnek ott a krumpli, rizs, tészta, uzsirai gyümölcs, vacsira ki tudja mi, ez rengeteg szénhidrát! És akkor közben ott vannak a kis nassok.

Nem beszélve arról, hogy mennyi szeméttel van telenyomva manapság rengeteg élelmiszer. Ez nem kifogás, ez az igazság.

2012. nov. 27. 12:45
 28/50 anonim ***** válasza:

"aki kövér miért nem fogja fel, hogy lehet enni, csak sportoljon mellette!"

Ez nem igaz! Aki tényleg kövér, annak egyáltalán nem elég csak sportolni, diétáznia is kell.

2012. nov. 27. 14:46
 29/50 anonim ***** válasza:
1245: es kotelezo mindenkinek azokat enni?
2012. nov. 27. 14:55
 30/50 A kérdező kommentje:

Jólvan, látom megoszlanak a vélemények. :)

Akkor az újra előjövő témákat vegyük fel.

Nézzük a tehetetlenséget. Műtötték, kioperálták valamijüket, állandó étvágyban szenvednek (konkrétumról van szó, nem csak egy teli hűtőről), vagy 2m20centi és több kilóval jár magasságból adódóan. Ezeknek valóban okuk van rá, hogy mindig bevigyenek valamit, amit nem tudnak ledolgozni, csak azt felejtjük el, hogy KIVÉTELEKről beszélünk. Aki tudja, hogy rendkívüli helyzetben van, az valószínűleg nem vette magára az írottakat, mert tudja ismeri az okot és ezzel rá tudott cáfolni. Véleményem szerint azok, akik vérig sértődnek, és ezen "h.lye k.csög"-öznek, pont rájuk vonatkozik a leírás. Mert nem tudják megmagyarázni, hogy amit mondok, az nem így van, csak annyit, hogy ez csúnya és én vagyok a szánalmas. Mert mást nem tud felhozni, nincs mivel alátámassza az igazát, ezért ezt nem is veszem komolyan.

Szintén témakör lett a mai tápanyagbevitel, mai túl sok szénhidrát. Ezt a magyarázatot viszont cáfolnom kell. Ez nem lehet mentség, hiszen nem minket etetnek, emberek vagyunk így a fogyasztásunk tudatos. Van, aki vega módon akar eredményt elérni, van, aki paleolit módon gondolkodik, és milyen eredményesen ráadásul. De nem is szükséges ilyen költségesen gondolkodni, ha túl sok a lerakódás, vegyünk rozskenyeret, zsírszegény tej és kevesebb zsírban sült hús. Pont ez a lényeg, hogy kompromisszumot kell kötni a cél érdekében, ha valaki hajlamos az elhízásra, az nem kizáró ok egy megjelenési karbantartásra. A sport rengeteget számít, de sajnos ez is munka, ahogy a tanulás is az. Általában mégis itt buknak el az emberek, nem a felsorakoztatott érvek miatt. Azt is megjegyzem, hogy aki nehezebb az átlagnál az nem biztos, hogy kövér. Aki odafigyel a rendes táplálkozására azon rendes hús lesz, nem pedig háj. A háj, még egyszer kiemelem, mert nem változott a véleményem, igénytelenségből alakul.

És aki továbbra is szidna, annak üzenem, hogy nyugodtan. Álszent még mindig azt állítani, hogy én mennyire f.sz vagyok, mert akkor a társadalom is az, hiszen azért nem titok az ideál. És aki lerondáz egy fiút, azt nem tudom sajnálni ha megsértődik ezen :)

2012. nov. 27. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!