Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövéreket sosem értettem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövéreket sosem értettem. Miért nem fogynak le?

Figyelt kérdés
De úgy teljesen komolyan. Csomó közülük nagy szerencsétlennek állítja magát, nem kell a fiúknak így nyivákolnak. Miközben az egyetlen radikális taszító erő ami a srácokra kivetődik az a dagiság. Tőlünk elvárják hogy izmunk legyen, gyúrjunk rá. Nem igaz hogy minden elfogadóak mert nem azok. Társkeresőn ilyet írnak: "Akik nem helyesek azok kíméljenek" közben a csaj meg olyan dagadt volt hogy folyt róla a bőr. Nem egy ismerősöm van aki régen túlsúlyos volt és lefogyott és hihetetlen vonzóvá vált, bárki büszke lehet mellette.

2012. nov. 27. 00:34
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
55%

"Csakhogy a kövér nem szépideál :)"

ez max az elmúlt 15 évben van így

a visszanézel a múltba és megnézed a festményeket és szobrokat hol látsz te vékony gebe nőt?

az anorexia és a bulémia a mai kor betegsége --pl ezen is gondolkodhatnál miért is

vagy említsem a híres milánói divatbemutatót ahol kitiltották a modellek felét az alacsony BMI érték miatt?

ahhoz képest h túlsúlyos vagyok soha nem kellet szomorkodnom h nem találok pasit magamnak mindig akadt és akit akartam meg is szereztem magamnak a +kilók ellenére is

ellenben sok vékony ismerősöm folyton a pasihiánnyal küszködik és nem értik h miért nem okoz nekem gondot

tudod mennyire szeretik h én nem húzom a szám ha étterembe megyünk nem csak salátát rendelek hanem jóízűen tudok falatozni a párom mellet

és ott a sex : én teljes szívvel lélekkel adom magam élvezem a erotikát nem kényeskedem h fúj ezt ne már ....

rajtam a mellemet szeretik a legjobban ha lefogynék oda lenne az is mert h a mell nagyrészt zsírszövet -- fene sem akar randa logós melleket

most szépek feszesek pont megfelelő méretűek :-)

2012. nov. 27. 01:14
 12/50 anonim ***** válasza:
36%
ilyen egy egészség lelkű nő!
2012. nov. 27. 01:16
 13/50 A kérdező kommentje:

Hát ezt benéztétek, nem lány vagyok :D És jól tudom, hogy mi a valóságban az emberek 90%-ának minimális elvárása, hogy a lány legalább ne legyen egy tehén. Aztán hiába, soknak ez tetszik persze, főleg akik nem objektíven írják le az egészet mert ők szintén az említett kategóriába tartoznak. És velünk mi a helyzet? Egy vézna srác a f.sznak se kell, szóval ez csak egy társadalmi elutasítás, hogy nem szabad a súlyosakat leírnunk. Szidhatjuk az alkoholistákat, cigizőket, szidhatunk mindenkit, orvosokat a +pénzért, de a kövéreket soha, mert az illetlenség. Pedig az is az igénytelenség egyik látható formája. Nem az? De. Ez ugyanolyan, mintha azt akarnám megmagyarázni nektek, hogy én zsírosan szeretem a fülem ezért sose tisztítom ki. Megsértődnék, ha valakinek ez nem tetszik. Emberi hülyeség. Ez a kérdés kritika, bizony, nem alapkövetelmény a dicséret.

Szintén nem látom a logikát abban, ha valaki azzal ütne vissza, hogy "na és te hogy nézel ki?". Hogy jön ez ide, hogy jövök én ide, kérdem én? Ha probléma neked az én felvetésem más külsejével kapcsolatban, akkor te pont az ember megjelenési kritériumainak betartására való szükségletet támasztod alá, erre nem gondoltál? Pont azt mondod, hogy "neked ki kell nézni valahogy, ha beszólsz", én is azt mondtam, hogy ki kell nézni valahogy. Szóval nem cáfoltad meg a kérdést egyáltalán.

2012. nov. 27. 01:31
 14/50 anonim ***** válasza:
84%

Most én már tényleg nem igazán értem a problémát. Mindenki hadd dönthesse már el, hogy érzi jól magát! Ha valaki elégedett az alkatával és nincsenek párkapcsolati problémái, az kinek fáj, meg miért fáj? Aki elégedett magával, de még nem talált magának pár, az valószínűleg fog, aki meg nem elégedett magával, az (ha tényleg nem egészségügyi problémája van) tegyen érte testileg, vagy lelkileg, vagy mindkét módon.

Azért, hogy sovány, vagy kövér, szerintem nem szép dolog senkit sértegetni, más kérdés, hogy kinek mi tetszik, mindenkinek mindenki nem tetszhet.

Igénytelen meg ugyanúgy lehet egy sovány ember, mint egy kövér. Van, aki sovány, pedig nem eszik, hanem zabál, van, aki meg megdolgozik érte, mégis nehezen adja le a kilókat. Vannak olyanok is, akiknek nagyon fontos, hogy a testüket tökéletesítsék, az idejük nagy részét edzőteremben töltik, ők pl. ezt érzik igényességnek. Kinek mit takar a fogalom, eltekintve a szélsőséges esetektől.

2012. nov. 27. 02:02
 15/50 anonim ***** válasza:
54%
valami becsípődése lehet a kérdezőnek, hogy ennyire érdekli a téma
2012. nov. 27. 02:06
 16/50 anonim ***** válasza:
84%

"Csakhogy a kövér nem szépideál :)"

ez max az elmúlt 15 évben van így

a visszanézel a múltba és megnézed a festményeket és szobrokat hol látsz te vékony gebe nőt? "

Ehhhh. Azért ne keverjük a szezont a fazonnal...:)

Nem az elmúlt 15 évben van így.

Milánói divatbemutatóval ne példálózzunk, mert az is a másik véglet. Olyan, mintha azt, akinek van 5kg súlyfeleslege, egynek vennénk a 200kg+ nőkkel. Keress rá hogy models in 1960 mondjuk. Egy kövér sem lesz köztük...

A szépségideál sosem onnan jön, ahol a nagytöbbség áll. Szóval jelenleg a lakosság jelentős része el van hízva(BMI meg ilyen dolgok baromságok, sok lányon 0 izom, viszont jelentős zsírréteg van, BMI szerint ideális, amúgy meg egészségtelen). Így az ideál a vékony nő, mivel a mai társadalomban, ahol civilizált országokban a társadalom nagyrésze a napi energiaszükségleténél többet eszik meg, sok az elhízott.

Lehet példálózni festményekkel. Akkoriban más idők jártak. Nem volt akkora mennyiségű étel mindenki előtt, mint manapság, ráadásul a nők is folyamatosan dolgoztak a földön illetve a ház körül. Nagyon sok nő sovány volt. Így az ideál az volt, aki nagydarab volt, mivel kevés volt belőle, és leginkább az arisztokráciából kerültek ki azok is.

őskor meg mindenféle vénusz szobor: na ezt tényleg nem gondoljátok komolyan remélem. Akkoriban megint más idők jártak. A fajfenntartás céljából egy nő minél kövérebb volt, annál nagyobb biztonsággal tudta kihordani, és aztán szoptatni a gyermeket, annak ellenére, hogyha pár napig(1-2 hétig) nem zabált.

De elmagyarázom ha nem érted. Ferrari-Suzuki. Ugye nem kérdés, hogy melyik az "ideál" autó? Lehet valakinek a suzuki,de az hazudik magának(persze jönnek az emberek olyanokkal, hogy az nem magyar utakra való, de szívük mélyén vágynak rá. Aha,aha, persze tudom hogy nem...:D )

Egyes ferraikból x darabot készítenek, és ezek értéke óriási,mert valamiből minél kevesebb van, annál értékesebb. De tegyük fel, hogy holnap minden suzuki átalakul ferrarivá. Akkor még mindig a ferrari fog kelleni szerinted mindenkinek? Nem hinném. Óriásit esik az értéke, és más lesz az "ideál".

A kövérség szerintem is igénytelenség. Ez az én "kövér vagyok de jól érzem magam jeeee" kicsit sántít. Én egy olyan emberrel sem találkoztam, aki kövér volt és 100% boldog volt a bőrében. Az emberek véleménye ilyen téren mindenkit aggaszt. Ráadásul a sok gyerekkori sérelem(piszkálás, megvetés, kiközösítés stb) komoly nyomokat hagy.Szóval ez az egész egy nagy hazugság.

Nem állítom, hogy tényleg nincs ilyen az x milliárd emberből. De én még nem találkoztam vele,szóval nem igazán lehet sok belőle. Sok duci lány boldognak adja magát elő, hogy erősnek tűnjön(védelmi mechanizmus), majd hazamegy és összeroskad, ezért még többet eszik. Ráadásul sokszor nem csak boldognak adják elő magukat, hanem baromi arrogánsan és másokat lenézően viselkednek.

Az meg végképp no comment, amikor savazza a dagi lány az ő ideál alkatát a vékonyat.

2012. nov. 27. 04:19
 17/50 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi erővel a soványságot is lehet igénytelenségnek nevezni, mert miért ne sportol többet, miért nem tesz érte, hogy izmosabb legyen (mert sokaknak az tetszik)? Egyáltalán hogy lehet, hogy vannak még "vézna" pasik a világon?

Szóval lehetne itt oda-vissza kötözködni sovány kontra kövért témában. Mondom ezt úgy, hogy még csak nem is tartozom az elhízottak táborához, mielőtt még valami nagyon észlény ezt logikázná ki abból, hogy nem esek itt a duciknak, mint bolond tehén az anyjának.

Amikor már egészségtelenül meghízik, vagy lefogy valaki, akkor el lehet kezdeni gondolkozni a saját egészsége érdekében. Vagy ha emiatt van önbizalomhiánya, akkor lehet ellene tenni.

De az megint hülyeség, hogy mindenkinek a sovány emberek tetszenek. Nekem például nem. Nőben sem és férfiban sem. Nem azt mondom, hogy legyen valaki kétszáz kilós, de mindig úgy voltam vele, egy férfinak igenis legyen egy kis pocakja, az sem baj, ha kicsit nagyobb. Ennyit az ízlésbeli különbségekről. Ha meg szeretünk valakit, az tetszik is. A párom pl. vékony típus, nehezen hízik, mégis nagyon tetszik. Nem bánnám, ha felszedne pár kilót persze, de ha nem, akkor is nagyon jól néz ki és imádom.

2012. nov. 27. 04:41
 18/50 anonim ***** válasza:

Kerdezo neked mi kozod van ahhoz hogy kinek mi tetszik???

Gondklom te egy kigyurt allat vagy. ;)

Ennyi duci no utasitott vissza?? Vagy megis mi bajod van neked?

En sem vagyok vekony lany de egy ilyen fsz pasi mint te senkinek nem kene.Ha pl a feleseged terhesseg utan meghizik akkor dobod a fszba mert "dragam kover vagy"? :d

Mindebkinek lehetnek igenyei. Egy kover no is akarhat maganak helyes pasit.Neked ebbe nulla beleszolasod van ;)

165 cm 57 kg

Csak hogy tisztaban legy kedves ;)

2012. nov. 27. 08:27
 19/50 anonim ***** válasza:
Megint egy gyűlölettől és sztereotipizálástól tocsogó kérdés. Kérdező, szerintem téged nagyon megbánthatott egy testesebb nő, és ezért most gyűlölsz mindenkit, akin van egy kis felesleg. Mindenki el tudja dönteni, hogyan érzi magát jól. Számomra nem visszataszító, ha a lányon van egy kis plusz súly. Attól még nem lesz kevesebb, se több. Én kisgyerekként nagyon kövér voltam, de lefogytam, szóval tudom miről beszélek. Több lettem emberileg ettől? Nem. Növekedtek a párkapcsolat kialakítására vonatkozó esélyeim? Nem. Megérte szenvedni érte? Nem. Szóval szerintem mindenki maradjon olyan, amilyenként jól érzi magát, mert ha változtat is magán, az nem feltétlenül jár együtt azzal, hogy bejönnek a számításai.
2012. nov. 27. 08:59
 20/50 A kérdező kommentje:

Hát a soványságot meg a véznaságot, zsírt az izommal ne keverjük már össze. Pontosan így van, ahogy mondod, nem is tudom, hány lánytól hallottam már ezt, hogy "egy férfinak kötelező gyúrni". Szó szerint, és ott van még a többség, aki bár nem hangsúlyozza hogy ilyen mindent elfogadónak tűnjön, mégis ez a véleménye. Persze, hogy elvárás ez is, zsákutca nekem ezzel visszavágni.

#16/18-asnak köszönöm, hogy segített kibogozni a témát. A "védelmi mechanizmus" gondolatod nagyon jó, senki nem ismerné be a kudarcait, és ha belegondolsz, ez mindenkinél így van. Aki, pl sikertelen volt mindig is kapcsolatok terén, vagy egyáltalán nem volt kapcsolata, az sokszor előjön a mártír szöveggel, meg hogy ő azért ilyen mert nagy elvárásai lennének, és fontos neki hogy a kiszemelt tökéleteset megtalálja. (blablablabla :) ) És ha egyszer adódik neki egy esély összejön egy futókalandra egy feles után.

Ilyen az alkoholista is, hogy nem annyira nagy gáz, ő is csak azért iszik, mert politikai háttere van/személyes okok (és ezért részeg reggeltől estig), ez neki nem okoz problémát sőt, jól érzi magát és nem alkoholista :)

#18-asnak, az "Ennyi duci no utasitott vissza??" -nál már csak fogtam a fejem és röhögtem. A terhes dolgon meg újra. Szerintem a kifejtéseim után már felfoghatnád a dolgokat. Nem is értem, ez hogy jön ide. A terhes az már egy ideje együtt van a kiválasztott párjával, nem 1-2 hét után, teljesen más téma ha nem vennéd észre. Nem hiszem, hogy annak az lenne a lényege, hogy tökéletes alakkal villogjon bárki is, de ha te terhesként szeretnél modellkedni, az megint a te dolgod.

2012. nov. 27. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!