Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövéreket sosem értettem. Miért nem fogynak le?
hormonprobléma
3 évig szenvedtem vele mire kiderült mi a baj
és én kedvesem a duci csajokat :-)
életvidámak helyesek és nem nyivákolnak mert simán lecsapják a jó pasikat a gebe csajok kezéről
:-P
A duci csajok sokkal kedvesebbek, mint a deszkák.
Az, hogy Te nem kedveled, egy dolog.
Nézz körül, és meglátod, hogy nem mindenki osztja a nézeteidet.
Csakhogy a kövér nem szépideál :) Így egy pozitív változtatással az érdekeltségüket minimálisan, úgy 80%-al meg tudnák növelni így párválasztással se lenne gondjuk. Hiába ez az elv hogy "azt keresem, aki így fogad el" Hogy? Kicsoda? Aki nem is ismeri őt? Ez hülyeség, úgy lesz bele szerelmes valaki, ha előbb beleszeret, egy régebb óta húzódó kapcsolatnál gyakori az elhízás, de nem is oda irányult a kérdés. A duci kedvelőket meg tudom hova tegyem itt az oldalon. Oda, ahova az apró, vékony, nem adonisz, csendes önbizalom hiányos mosolygós fiúkat kedvelő lányokat is. :D Tehát amit itt az emberek 4/5-e elfogad, az a való életben 1/5-re módosul. Csak idő kérdése amíg ezt más is észreveszi, ha eddig nem tette.
Mindentől függetlenül köszönöm a válaszokat és lehet vitázni továbbra is nyugodtan :)
"Csakhogy a kövér nem szépideál :)"
Az általánosan sugallt szépségideál nem esik egybe a férfiak valós igényivel.
A sovány nők sokkal frusztráltabbak, és lelkiismeret furdalásuk van már 1 kiló súlymozgástól is.
Tulajdonképpen a női soványság erőltetése abnormális dolog. A nőket jobban érdekli a saját súlyuk és mások súlya, mint a férfiakat. Konkurenciaharc van a háttérben. Ezért nem érted a kövéreket. Biztos gebe vagy, aki számolja a kilokalóriákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!