Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már elég régóta ismerek.Nagyon jóban voltunk beszéltünk minden nap én nagyon megszerettem de nyáron elég sokszor veszekedtünk és volt hogy kb. 1 hónapig nem beszéltünk nekem nagyon hiányzott de aztán kibékültünk mondta hogy én is hiányoztam neki.Azután jól elvoltunk ugyanúgy beszéltünk minden nap de megint elkezdtünk veszekedni és úgy kb. 3 hónapja eléggé összevesztünk és azóta nem is beszéltünk csak párszor e-mail-en de ott is azt írta hogy ő már túllépett rajtam hagyjam békén de nem tudom elfelejteni nem megy :( még 3 hónap után is folyamatosan rá gondolok hiába vagyok sokszor haverokkal vagy suliban, nem tudok másra gondolni :/ Annyira hiányzik :'( Hogyan tudnám elfelejteni? :/

2012. nov. 26. 21:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nem megy :( Olyan rossz nélküle :(
2012. nov. 27. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj valahogy túl kell tenned magad rajta mert csak magadat őrlöd ezzel az egész dologgal, ő nem akar tőled semmit ez járjon mindig a fejedbe. Hidd el majd jön egy másik lány aki szeretni fog, addig is foglald el magad, és ne gondolj rá!!
2012. nov. 27. 20:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom :/
2012. nov. 27. 20:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Én ennyire még soha senkit nem szerettem :|
2012. nov. 27. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!