Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már elég régóta ismerek.Nagyon jóban voltunk beszéltünk minden nap én nagyon megszerettem de nyáron elég sokszor veszekedtünk és volt hogy kb. 1 hónapig nem beszéltünk nekem nagyon hiányzott de aztán kibékültünk mondta hogy én is hiányoztam neki.Azután jól elvoltunk ugyanúgy beszéltünk minden nap de megint elkezdtünk veszekedni és úgy kb. 3 hónapja eléggé összevesztünk és azóta nem is beszéltünk csak párszor e-mail-en de ott is azt írta hogy ő már túllépett rajtam hagyjam békén de nem tudom elfelejteni nem megy :( még 3 hónap után is folyamatosan rá gondolok hiába vagyok sokszor haverokkal vagy suliban, nem tudok másra gondolni :/ Annyira hiányzik :'( Hogyan tudnám elfelejteni? :/

2012. nov. 26. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sehogy
2012. nov. 26. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Próbálj meg más lányok után érdeklődni, próbáld meg elterelni róla a gondolataidat, ha nem megy majd az idő meg oldja.
2012. nov. 26. 21:09
 3/14 A kérdező kommentje:

"ha nem megy majd az idő meg oldja."

Szerintem 3 hónap alatt rég el kellett volna felejtenem de nem értem miért nem megy :/

2012. nov. 26. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez ilyen, ha nem most lehet hogy egy év múlva vagy ki tudja, de lehet hogy egy hét múlva jön egy másik lány és abba fogsz bele szeretni. Egészen addig amíg csak rajta jár az eszed és nem próbálod más irányba fordítani a figyelmed nem fog menni. Nekem az volt a taktikám hogy nem a jóra és a szépre gondoltam, hanem arra amikor mondjuk megbántott, bunkó volt stb.. és így sokkal könnyebb volt.
2012. nov. 26. 21:19
 5/14 A kérdező kommentje:
2 hónappal ezelőtt jártam egy másik lánnyal 3 hétig. Azt hittem így sikerül majd elfelejteni de így sem ment ezért is lett vége... Már tényleg nincs semmi ötletem :(
2012. nov. 26. 22:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor harcolj érte!! Jobbat nem tudok :)
2012. nov. 26. 22:28
 7/14 A kérdező kommentje:
De hogy??? Ha e-mail-en írok nem ír vissza,MSN-en letiltott facebookon is letiltott.Ha meg át mennék úgyse beszélne velem max. vki mást küldene ki hogy hagyjam már békén .. Bármit megtennék hogy visszakaphassam :(
2012. nov. 26. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze hogy mindenhonnan letiltott? Valahogy okosan kell csinálni mert ha túl rámászós vagy akkor csak megfog utálni. Ő érezhet irántad egyáltalán valamit?
2012. nov. 26. 22:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Azért vesztünk össze sokszor mert féltékeny voltam és ez zavarta..Nem hiszem mindig azt mondta hogy csak barátként szeret.
2012. nov. 26. 22:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbáld meg elfelejteni.
2012. nov. 27. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!