Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van ilyen iszonyú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van ilyen iszonyú önbizalomhiányom?

Figyelt kérdés

Annyira csúnyának érzem mag,viszont valahol mègse.

Màr arra vetemedtem hogy ide tettem ki többször a képem hogy véleményezzék.

Kurvàra szánalmas tudom.

Mégis mit csináljak màr?

Mivan ha tènyleg nem nézek ki jól ès csak hitegetnek meg kedvesek akarnak lenni velem?

Mert làttam màr hogy csúnyàk tettek ki képet mégis szinte mindenki azt mondta ràjuk hogy csodaszépek.

Most akkor mit csináljak én?

17/L

2012. nov. 25. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az arányos arcforma az annyit jelent, hogy mindenből az arany középút. Mondjuk nézd meg Wentworth Miller arcát. Nincs az arcán semmi sem ami túl nagy vagy túl kicsi volna. Vagy Brad Pitt monduk. Ovális fejforma a legnyerőbb, azon a kopaszság is jól áll. Nincs nagy hossző elefánt orra, nincs kicsi babaorra, nincs kecskebékára emlékeztető kiugró gülüszeme, a fülei csak maximum közepesen elállók, nincsenek bőrhibák az arcon, a szemek nem túl távol, nem túl közel ülnek, az orrában nincs ferdület ,torzulat láthatóan, a szemöldöke igényesen van megborotválva, úgy hogy harmoniában áll az arcvonásával, a szemei alja nem túl karikás, és nincs kínosan mély mosolygóránc az arcán 45 éves kora előtt. Kb. ennyi kell a tökéletes archoz.

Ezt írta nekem ma egy másik pasi. ez csak pasikra vonatkozik, de ugyanez igaz lányoknál is. Sajnos. Vannak ezek a tipikus babaarcú szépségek, a másik meg a nőies arcú szépségek. Nem egyformák, mégis egy valami azonos bennük, arányos arcforma, szép szemek stb. Majd írok privit.

2012. nov. 25. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:

52%-nak: Hülyeségeket írsz.Van az unokatestvérem,neki a felesége szerintem egyenesen ronda,a férje szerint meg maga a szépség.Okoskodni azt lehet...

Kérdezőnek:Van akinek kelleni fogsz,de van akinek nem,azzal foglalkozz hogy megtaláld azt,akinek hosszútávra kellesz.

2012. nov. 25. 21:55
 13/17 A kérdező kommentje:

nem azzal van bajom hogy swnkinek nem kellek...

hanem magammal

hogy csùnyának èrzem magam.

vagy àtlagosnak

2012. nov. 25. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerezz egy pasit:) Ő majd elhiteti veled,hogy szép vagy.
2012. nov. 25. 22:05
 15/17 A kérdező kommentje:

de nem akarok amíg sajàt magam nem szeretek màst sem tudnék.

Első làtàsra senki nem hiszi el hogy ilyen vagyok....

2012. nov. 25. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:

11 es! Igen, én írtam ezt ,gondolom akkor te volál a kérdező. Valóban, minden az arányosság / torz kinézet körül dől el. Vagy inkább a harmónián. Vannak ilyen hosszúkás fejű nők is, azok a dívásabbak, azok is jól néznek ki, de valahogy nekik is olyan karakteresebb szabályosabb a fejük. Nőkre ugyanez igaz valóban. Azért van különbség pl. egy Christina Ricci féle arc meg egy Kate Beckinsale közt ! Csak nézd meg. Bár emez sem mondható csúnyának, de azért nem egy kategoria. Egyébként honnat tudod a legjobban belőni mgadat, hogy mennyire vagy a közizlés, társadalom számára elfogadható?? ELMONDOM.

Keresd a példaképeket, azokat az embereket, akik nagy nő/férfiideálok, nézegesd a fórumokat, rajongói oldalakat, hogy ezekre mennyi nő, mennyi pali áradozik,hogy szerethető külsejű emberek. Az tény, hogy nincs olyan meber, aki mindenkinek bejönne. Mindnek van ellentábora. De az a lényeg hogy legyen jó nagy rajongótábora is. Ha az van, akkor már rendben van. Ha viszont olyan akit senki le se ba sz, az bukott ügy.

Na szóval keresd ezeket a sztárokat, néz meg a karakterüket, arcvonásukat, stílusukat, és ehhez mérd magadat, hogy te ehhez képest megütöd -e az elvárási mércét vagy sem. Ez ilyen egyszerű REngeteg Rhona Mitrás arcvonású nőt látok csak az utóbbi fél éveben, és szinte megörülök értük annyira tetszenek az ilyen típusú nők. Ezt egy példának írom, hogy az tény, mindenki hasonlít kb. valakire. Vannak összehasonlítási alapok.

2012. nov. 25. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Küldj képet ha gondolod, ha ronda vagy ha szép, azt írom majd amit valóban gondolok:P
2012. nov. 25. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!