Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van ilyen iszonyú önbizalomhiányom?
Annyira csúnyának érzem mag,viszont valahol mègse.
Màr arra vetemedtem hogy ide tettem ki többször a képem hogy véleményezzék.
Kurvàra szánalmas tudom.
Mégis mit csináljak màr?
Mivan ha tènyleg nem nézek ki jól ès csak hitegetnek meg kedvesek akarnak lenni velem?
Mert làttam màr hogy csúnyàk tettek ki képet mégis szinte mindenki azt mondta ràjuk hogy csodaszépek.
Most akkor mit csináljak én?
17/L
mutass képet, én megmondom neked a frankót :D
amúgy viccet félretéve, nekem is volt ilyesmi időszakom. csak aztán megtanultam, hogy nem minden a külsőség. igazából a lelkem "csúnyaság" miatt éreztem rondának magam. amióta rendben a lelkem, azóta rendben az önbizalmam is :)
ugy elkukdeném de....
nem is tudom
Arra vársz hogy őszintén beszéljenek veled? Felőlem..
KÜLDD AZT A KÈPET ÉS NE TÖKÖLJ.Ha komoly véleményt akarsz,akkor meg ne drámázz és bizonytalankodj.
Sokan a megnyerő, igényes öltözködésre, a dús, hajkoronára, esetleg a nagy, kíváncsi tekintetre esküsznek. Mások úgy vélik, a sok mosolygás, az intelligencia, esetleg valamilyen izgalmas hobbi szeretete az, ami felhívhatja a pasik, vagy a csajok figyelmét. Rengeteg tulajdonságot és szokást felhozhatnánk még, ami megnyerő lehet egyesek számára, azonban ezek mind másodlagos dolgok lennének - ugyanis a csábítás első számú eszköze teljesen máshol keresendő. Még pedig önmagadban!
Sajnos igen sok ember szenved attól, hogy képtelen elfogadni önmagát. Ilyenkor nem feltétlenül a külsejével van baja, utálhatja egy-egy rossz szokását, tulajdonságát is, vagy görcsölhet a múltban elkövetett hibáin. Pedig senki sem tökéletes, akkor sem, ha meggyőződésünk, hogy rajtunk kívül mindenki az. Ez az a kérdéskör, amit illene elkezdenünk körbejárni, ha javítani szeretnénk önmagunkról alkotott képünkön, kapcsolatainkon, és nem mellesleg a társkeresésben adódó esélyeinken.
Amíg nem fogadod el önmagad olyannak, amilyen vagy, minden hibáddal együtt, addig nagyon rossz, taszító kisugárzásod lesz. Így elég kevés esélyed van arra, hogy valaki felfigyeljen rád és érdeklődni kezdjen felőled. Amint békét kötsz a benned lakozó éneddel, sokkal jobban fogod magad érezni, megtelsz pozitív energiával, ami természetesen a környezetedben sem marad észrevétlenül. Jobb hangulatban telnek majd a napjaid, többet mosolyogsz és talán többet is jársz majd társaságba, ahol új ismeretségeket kötve hamarosan akár az igazit is megtalálhatod.
52%os irnàl privàtot nekem??
kérlek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!