Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! A visszahuzódóbb vagy a rámenősebb lányokat kedvelitek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 14:06
21/27 anonim válasza:
Lehet itt jönni bármilyen álszent dumával, de a valóságban, ha nyitott szemmel jársz láthatod, hogy a rámenős nőket akarják a srácok. Csak figyeld meg, adott egy társaság, egy baráti kör, vagy éppen egy buliban sok idegen, lényegtelen,... melyik nőnek járnak folyton a kedvében? A rámenősnek. Bár nem mindegy, hogy rámenősön mit értünk, de én azokra a nőkre gondolok itt, akik mernek bárkivel flörtölni, ők a társaság középpontjai...ilyesmik.
22/27 anonim válasza:
A srácoknak lehet az tetszik, a férfiaknak már nem. Férfi korban már kicsit más dolgok lesznek fontosabbak egy nőben. (többek közt az is, hogy ha társaságba megszólal, ne égjen a pasi mellette) És nem az, hogy ennek meg annak mekkora szilikon cicije van, és milyen szép mű dolgai.
23/27 anonim válasza:
És különben is, milyen nő az olyan akiért nem is kell különös kép harcolni, küzdeni? A könnyen kapható áruknak kicsi az értéke. Ennyi.
24/27 anonim válasza:
17:58
na igen, sokan szeretnének egy ingyen menetet a buli r*bancaitól.
25/27 anonim válasza:
Szerintem a kettő között kell lenni valahol. Az a "normál" kategória. Ne mássz rá a pasikra, de ne is ülj be egy sarokba. Legyél nyitott, de ne lépj át bizonyos határokat, legyen tartásod. Tudom, hogy fiúkat kérdeztél, de a "cseléd- kérdésnél" nekem is kikerekedett a szemem. Ezt igencsak túlzásnak érzem. És nem vagyok egy műkörmös plasztik cica. Mindenféle házimunkát elvégzek, igényes vagyok a környezetemre, főzni is tudok és szeretek is és tudom mi a dolgom. De ezzel a cseléd kifejezéssel nagyon mellé nyúltál. Szerinted egy cselédet mennyire tisztel bárki is? Kár, hogy nem rabszolgát írtál... Ettől függetlenül értem a mondanivalódat, de a megfogalmazást elszúrtad. (Azt pedig, hogy a nagymamádra hivatkozol méginkább. Ő kicsit más korban élt...)
26/27 anonim válasza:
Ja és 19 vagyok, egyenlőre még messze nem 30.
27/27 anonim válasza:
Azért álljon meg a menet. Vegyünk egy panelban lakó párt. Mindketten napi 8 vagy 12 óra munka után hazaesnek hulla fáradtan, a psi tv-zik a nő meg megcsinálja az összes munkát otthon mert hogy az az ő dolga? Nem fura itt valami? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!