Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sracok mit szerettek jobban, ha egy csajszi inkabb ra menos, vagy inkabb ha felenk es visszahuzodobb?
Figyelt kérdés
?2012. nov. 13. 09:13
1/8 anonim válasza:
attól függ. ha csak rámenős, de nem RÁMmenős, akkor inkább a visszahúzódóbb. :D
2/8 anonim válasza:
Mindenkeppen a visszahuzodobb lanyokat. Az utolso baratnom megis eleg feltunoskodo volt, nem is tartott sokaig...
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen a visszahúzódó ÉS gyönyörű lányokat!
4/8 anonim válasza:
Mindenképpen a visszahúzódóbb, kedves lányokat, de nem azért mert holmi uralkodási vágyam van, hanem mert szeretném úgymond védelmezni, babusgatni, szeretgetni. De jó is lenne most valakit megölelni, szeretni...
29 F
5/8 anonim válasza:
de aranyos az utolsó válaszoló*--*
7/8 anonim válasza:
Felém nagyon kezdeményező, szinte felszed, mások felé viszont rém csendes lányokat szeretem igazán. A lényeg,hogy ne kelljen neki udvarolni, csak úgy gördülékenyen menjenek a dolgok,utána meg egyszer csak zárkózótt egyénné válik :))
8/8 anonim válasza:
Ez amugy engem is érdekelne... :D (hogy miért nem írtam ki? nemtom ..... mind 1) Am van egy barátnőm és nagyon rámenős a srácokra amit a fiuk észre is vesznek és ezekből a megmozdulásaiból már volt egy csomó barátja bár egyik sem tartott sokáig de valahogy minden pasijának bejött ez a rámenős vagyok dolog pedig megjegyezném nem különösebben szép lány ..... (nem azér mondom) ...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!