Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszahúzódóbb lányok hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódóbb lányok hol ismerkedjenek?

Figyelt kérdés
18 éves elsőéves egyetemista lány vagyok. Nem vagyok az a bulizós típus, ritkán szoktam eljárni szórakozóhelyekre.
2012. nov. 8. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Itt!
2012. nov. 8. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy, hogy azzal, hogy ide kiírtad ezt a kérdést sok kellemetlen privát üzenetre számíthatsz?
2012. nov. 8. 08:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést,mert itt szeretnék ismerkedni. Nem ez az elsődleges célom. Arra lennék kíváncsi, hogy hol ismerkedhetnék, nem vagyok az a kezdeményező típus.
2012. nov. 8. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem az ilyen kérdéseket ...

Drágám! Bárhol lehet ismerkedni, ahol rajtad kívül még legalább egy ember van! Gondolom előfordul veled is néha, hogy látsz magad körül más emberi lényeket. Na, akkor és ott lehet velük ismerkedni!

2012. nov. 8. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet ismerkedni, boltban, buszon, parkban, a suliban..stb. Én a páromat az egyetemen az egyik kari kurzuson ismertem meg. Tessék nyitottnak lenni és észrevenni az embereket magad körül. Ne félj lépni, legyél kicsit kezdeményezőbb.
2012. nov. 8. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagy? Tuti van valami törzshelye a sulinak, vagy a karnak ahová jársz, olyan nincs hogy ne legyen, az egyetem a tanulás mellett erről is szól! :) Vannak csoporttársaid, koleszban lányok (ha koleszos vagy), szobatársak, tessék szépen megfogni magad és elmenni velük. A többi aztán meg majd jön magától. :)
2012. nov. 8. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!