Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek kedves, visszahúzódóbb lányokat?
Figyelt kérdés
Külsőre bejövök a lányoknak, buliban sok csaj rám szokott nyomulni, de az az igazság, hogy az ilyen partyribik nem nagyon érdekelnek, a visszahúzódóbb lányok, akik engem érdekelnek viszont nem járnak ilyen helyekre (bár már én se nagyon). Amúgy Debrecenről van szó, és 20/F2012. febr. 21. 16:36
1/22 anonim válasza:
Végre egy fiú, aki nem csak b@szni akar, és észre vette, hogy nem csak rib@ncok vannak a világon! Köszönöm! :)
L/21
2/22 anonim válasza:
Mivel ez egy veszélyeztetett faj,igen kevés egyed él még belőle,élőhelye egyenlőre ismeretlen.
3/22 anonim válasza:
pont ma akartam ezt megkérdezni Xd
4/22 Dr.Sámán Samy válasza:
Első kommentelő... Az általánosításod sértő és felháborító mivel egy kalap alá veszed az ősszes férfit. A kérdező minden bizonnyal nem a te ribanc álszent fajtádat keresi.
Második kommentelő igazad van. Kihalóban van sajnos ez a női nemzettség és becses kincsként kell kezelni, ha egy egyedre bukkanunk :)
5/22 lila nyuszi válasza:
Neten jó esélyed van rá. :)
6/22 anonim válasza:
azért általánosítok, mert ÁLTALÁBAN így van, te zseni, akinek pedig nem inge, nem veszi magára, ennyi...
7/22 anonim válasza:
Ugyanmár... annyi ilyen fiú van, de leszarják :D
8/22 anonim válasza:
nincs meghatározva, hogy hol vannak.. mindenhol vannak ilyen lányok, csak ők nem feltünősködnek, így nehezebb megtalálni őket..
9/22 anonim válasza:
sztem pont hogy neten nem :) mert ott ennyi erővel akkor bárkire rá lehetne írni , és 100 ból jó ha 1 ilyen, hosszadalmas lenne
10/22 anonim válasza:
lila nyuszi, neten konkrétan te vagy az egyetlen! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!