Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a lányokat ha egy fiú falusi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 14:40
1/10 anonim válasza:
Ugyan mi a fenéért zavarna?:D Nem...
20L
2/10 anonim válasza:
Nem, ha ez nem mutatkozik meg rajta, és nem vevődik észre minden beszélgetéskor. Nem kell félreérteni, mert én is vidéki vagyok, de azt azért nem szeretem, amikor a srácnak állandóan az a témája hogy holnap megint disznóvágás lesz... Ismerek ilyet, az apukája hentes, és mindig szokott neki segíteni is, ami oké, teljesen rendben van, de attól nem jelenti azt hogy én kiváncsi vagyok a részletekre is...
3/10 karyy károly válasza:
ha nem a tehénen lovagolva mész a randira lehet észre sem veszi ...
4/10 anonim válasza:
Engem nem, amíg tud viselkedni. Általában dolgosak és szinte mindenhez értenek :D Viszont sokszor a romantika hiányzik belőlük.
5/10 anonim válasza:
ha nem a hurkatőőőttésről kezdesz el beszélni egy randi közepén,akkor senkit nem zavar..
6/10 Ájron válasza:
Aztatot még sosenem hányták a szemere :-D
7/10 anonim válasza:
ha normálisan beszél, nem úgy mint egy 60 éves bácsi, akkor semmi bajuk vele. Mondjuk az nem árt, ha nem a gumicsizmában mész oda hozzá
8/10 anonim válasza:
Emberek a falusi nem egyenlo a tanyasival!!! en is falusi vagyok megsem vagyok paraszt. Figyeljetek mit beszeltek!
10/10 anonim válasza:
Engem alapvetően zavar. Kifejezetten.
Ehhez képest másfél éve vagyok fülig szerelmes egy falusi fiúba, úgyhogy ennyit az elveimről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!