Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! A visszahuzódóbb vagy a rámenősebb lányokat kedvelitek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 14:06
1/27 anonim válasza:
Akinek nagyobb a melle. (vicc)
A lényeg, hogy az általános személyisége vonzó legyen, nem az a lényeg, hogy visszahúzódó-e vagy rámenős.
3/27 anonim válasza:
Legyen visszafogott, de azt se vigye azért túlzásba! A rámenős csajokat nem szeretem. 26/F
4/27 anonim válasza:
Nem szeretem a rámenős nőket, egy nőnek legyen tartása.
Hogy viselkedik a tökéletes nő? Otthon úgy mint egy cseléd, társaságban mint egy királynő, az ágyban pedig szajha. Ez az egyik alap, egy hosszú távú kapcsolathoz.
5/27 anonim válasza:
Cseléd? Te melyik században érzed magam?
Elküldenélek a p..ba azt hiszem!
7/27 anonim válasza:
Képletesen írtam, hogy cseléd. Annyit jelent magyarul, hogy takarítja a lakást, főz, mos stb.
Vagy ha majd házas életet élsz, hagyod, hogy a kosz megegyen benneteket?
8/27 anonim válasza:
Ez, hogy főzök, mosok,takarítk még véletlelnül sem vonható párhuzamba a cselédséggel.
9/27 anonim válasza:
Elmondanám, hogy megboldogult öreganyám mondta, hogy csak ilyen lányt vegyek feleségül, a példákat is ő mondta, és tök igaza van.
10/27 anonim válasza:
Látom esnek le a százalékaim. Hát igen, sokaknak van műkörmük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!