Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk! A visszahuzódób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk! A visszahuzódóbb vagy a rámenősebb lányokat kedvelitek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 14:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Szegény mamád már nem ebben a világban élet az a probléma.
2012. nov. 15. 14:42
 12/27 anonim ***** válasza:
Akkor ugorj vissza az időben 50-70 évet és biztos megtalálod:)
2012. nov. 15. 14:42
 13/27 anonim ***** válasza:
8%
Ühüm...Gondoljátok, hogy majd életetek végéig a pasitok/férjetek fog etetni itatni étterembe cipelni benneteket? Szerintem ti még gyerekek vagytok, és nem tudjátok mit jelent nőnek lenni.
2012. nov. 15. 14:45
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Az a probléma, hogy te súlyos fogalomzavarban szenvedsz 43%-os!

Cseléd az akinek nincs önálló gondolata és azt csinálja amit megparancsolnak neki.

Ey jó feleségnek nem kell megparancsolni h főzzön,mosson,ellása a családját, mert teljes természetességgel megcsinálja kényszer nélkül!

2012. nov. 15. 14:48
 15/27 anonim ***** válasza:
42%

Egy jó feleségnek nem kell mondani az biztos. Viszont ha így viselkedik egy feleség, mint egy "cseléd", a férje biztos nem lenézni fogja a feleségét, hanem örülni fog, hogy ilyen szuper felesége van. Persze a férfiaknak is megvan a dolguk a ház körül. (már ha nem panelban lakik)

Megmondom őszintén, ezért szeretem a 30 fölötti korosztályú nőket, mert ők tudják mi a dolguk. Nagyon ritka a mai 30 alattiak közt az ilyen. És nem is csodálkozom azon, hogy egyre több 30-as pasi választ inkább 5-8 vagy akár 10 évvel IDŐSEBB nőt. Kell a francnak olyan, aki azt hiszi magáról, hogy celeb.

2012. nov. 15. 14:55
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
A házimunka közös, nem csak a nő feladata... épp ugyanúgy kell főznie, takarítania, mosnia a pasinak is, nem lesz kiszolgálva, nem vagytok ti felsőbbrendűek. Tudod mióta mi nők is járunk dolgozni, azóta ez a normális, hogy megosszuk az ilyesmit egymás közt. Ha te cselédet akarsz az elég gáz ósdi felfogásra vall, ilyen pasi egy értelmes nőnek sem kell.
2012. nov. 15. 14:59
 17/27 anonim ***** válasza:
24%

16-os, ne haragudj, de te nagyon buta vagy. Te úgy képzeled ezt el, hogy a férj csengettyűvel a kezében fekszik az ágyban, és ha kell valami, akkor meglengeti, és a feleségnek ugrania kell?

Mosok főzök, mert egyedül élek. De ha már felcserélődnek lassan a szerepek, akkor ott a gereblye, meg a fűnyíró, oszt ki lehet menni kerti munkát végezni, én meg vígan elmosogatok megfőzök. Mosogatás az egyik legmegnyugtatóbb házi munka számomra.

2012. nov. 15. 15:07
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
A cseléden jól fennakadt a beszélgetés. A párom mindig mondja hogy a jó nő a konyhában tündér, az ágyban meg ku"rva. Kb erre gondolhatott a cselédet emlegető is szerintem. Mellesleg én nagyon jól megtestesítem mindkettőt, ráadásul úgy, hogy nem vagyok soha alárendelt, mert a szintén említett tartás mindig megvan bennem.
2012. nov. 15. 15:12
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy akkoriban amikor tényleg ez volt a megszokott, hogy a nőé minden házimunka, a nő nem dolgozott, hanem a férfi eltartotta. Ha mindkét fél dolgozik, az a normális, hogy mindketten részt vesznek a házimunkában. Az teljesen mindegy hogyan osztják meg egymás között, de a lényeg, hogy eléggé igazságtalan lenne, ha ugyanolyan 8 órás munka után a férfi csak heverészne, míg a nő hazaérve nekiáll a házat rendbe tenni.

Amúgy nálunk mindig én (a nő) nyírom a füvet. :)

2012. nov. 15. 15:23
 20/27 anonim ***** válasza:
19. Dicséretes dolog, nő létedre udvari munkákat végezni, pedig sokkal nehezebbek, mint lakást takarítani. Az a baj ezekkel a fiatal lányokkal, hogy anyuci, meg a nagymama takarította mindig a szobájukat, a tv-be meg azt látják, hogy az agyon festett nőket mindig étterembe viszik a gazdag pasik. Hát igen, ilyen tudattal sajnos nehéz a visszafejlődés, és belecsöppenni a valóságba.
2012. nov. 15. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!