Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az átoperált emberekről?
Láttam "A fiúk nem sírnak" c. filmet, és elgondolkodtatott a téma. Habár mondjuk a főszereplő hermafrodita volt, vagyis úgy született, hogy nem lehetett róla egyértelműen megállapítani, hogy nő vagy férfi. Talán inkább a nőhöz volt közelebb... Az ilyen meghatározhatatlan nemű embereket még esetleg megértem, ha szeretnének valamelyik nemhez maximálisan tartozni, és ennek érdekében tesznek is.
Viszont akik egyértelműen vagy fiúnak vagy lánynak születnek, majd életük során gondolnak egyet, hogy ők márpedig ellenkező neműek, és átoperáltatják magukat, azokat csak elítélni tudom. Eleve undorítónak találom az egészet. :S Na meg nem véletlen teremtett minket a természet annak, aminek. Aki fiú, az fiú, aki lány, az lány. Ilyen egyszerű szerintem. Miért kell így beleavatkozni abba, amit a természet megalkotott????
Oké, természetesen ez mindenkinek a maga dolga. Aki tenni akarja magával, hát tegye. De ne csodálkozzanak, ha utána kerülöm őket és úgy nézek rájuk, mint a leprásra...
Ha valamelyik családtagomról, rokonomról derülne ki ilyen, és semmiképpen sem lehet róla lebeszélni, azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot. Ugyanígy tennék a barátnőmmel is, ha kiderülne róla, hogy korábban férfi volt. Onnantól megborulna, összeomlana minden érzésem, amit iránta éreztem.
Lehet, hogy kegyetlen vagyok, de ha a találkozáskor vallja be, akkor pedig eleve össze sem jövök vele. Én nem férfivel akarok összejönni... Attól pedig, hogy átműtteti magát, férfi marad. Vagy már az sem... Nő viszont tutira nem lesz belőle SOHA! Legalábbis igazi semmiképpen sem...
Az ilyenek akármennyire is lelki betegek attól, hogy ők másnak születtek, mint aminek érzik magukat, én akkor is elítélem. Nem normális dolognak tartom... Számomra az ilyen emberek inkább már a korcshoz közelítenek.
Ha esetleg van/lesz itt ilyen a hozzászólók között, felőlem haragudjon rám nyugodtan, ha akar. Én vállalom nyíltan, hogy ennek teljes mértékben ellene vagyok! Egyébként az életben sok mindennel szemben toleráns és megértő vagyok, de ezt SOHA nem fogom elfogadni, hogy ilyen létezik...
Oké, igazatok van, elismerem.
Mellesleg egy időben a melegekkel is így voltam, furán néztem rájuk, igazán elfogadni őket sem tudtam. Aztán végül is megtörtént, és mára már nincs velük semmi bajom.
De ezt a nemváltoztató dolgot, amit felvetettem, nem tudom... :S Én valamennyire próbáltam megérteni és nem zsigerből elítélni. De sajnos nem ment, mert ez már túl durva az én szememben, hogy valaki nemet változtat. :S
Ha kicsit hevesen írtam a kérdéseimet és emiatt úgy tűnt, mintha gyűlöletet akartam volna szítani, akkor bocsi érte utólag is. Nem akartam senkit szítani az átoperáltak ellen. Aki megtűri őket, hát tegye nyugodtan. Én pedig már elmondtam az én álláspontomat...
Én soha nem fogom elfogadni a rasszistákat a mások felett pálcát törő lelkisérült embereket! Lehetséges nem tudni mit hoz még a holnap a te gyereked lessz Transzexuális és akkor majd rá jössz vagy éppen olyan betegségben fog szenvedni valamelyik közeli szeretted,hogy az majd megtör nem kicsit!
Én karanténba záratnám az összes rasszista férget és ott lehetne egymást ki irtani! Ezek nem emberek hanem Magyarország pusztítói sajnos! Bezáratnám egy Elmegyógyintézetbe mert agyilag szegénységi bizonyítvány az összes ilyen ember? valami hasonló szerű lények! Orvosokkal levitatkozzák és jobban tudják:) Nevetséges és undóritó lelkinyomorult egy ember lehet az elöző hozzászoló.(Mentséged lehe!(Nagyon primitív lehetsz vagy agyilag nem vagy alkalmas felfogni szerintem az utóbbi) De nekem 8 ne feled nem tudhatod,hogy mikor melyik gyereked lessz ilyen vagy családtagod, vagy akit a legjobban szeretsz neki lessz olyan betegsége amit mások nem úgy fognak azonosítani mint ahogy az orvos akkor majd megérted! De nem kívánom neked,hogy ez így legyen! Senki nem haragszik rád mert nem lehet egy beteg emberre haragudni aki nagyon tudatlan:)Csak elpusztítanám az ilyen férgeket akik a más betegségét ócsárolják! De van Isten és mindenki a méltó büntetést és amit megérdemel azt fogja kapni az új évre:)Gondolom mennyi mindennel találkozhattál már az életben és ettől vagy ilyen lelkinyomorult szánalmas vagy eléggé! És most lehet haragudni ahogy akarsz fel is fordulhatsz ha nem tetszik Remélem ebben az esztendőben Boldogabb leszel mint ebben mert ahogy látszik itt elég keseredett vagy! Minek itt irkálsz ha ennyire ilyen elvont gondolkodásod van miért nem inkább az (asszonyal)(vagy férjeddel:) foglalkozol mármint ha van:?) Én szintén teljes mértékben ellene vagyok a tudatlanoknak akik ezt nem képesek felfogni a rasszistáknak és mások felett pálcát tőrő férgeknek! Mert ugyebár ezt a legkönnyebb:) Ha lehetne ki irtatnám a Bolygóról is az összes ilyen féreg parasztot mert undorítóak vagytok a legkisebbtől a legnagyobbig!Kötelet az összes raszistának a nyakába!!! De addig a jó míg más problémáján lovagol egy két paraszt mert az azt jelenti,hogy neki biztos sok van amit suttyol:)! De az már sulyos lehet:) Nézz körül magadba elöször aztán törögessél pálcikát te csira paraszt! Na és ha nem tetszik kiszopod a ....fff tudod na ezt tedd ahova akarod te ratyi:)
Megpróbálok normális stílusban reagálni az előző hozzászólóra, nem pedig az ő stílusában. Igen, van olyan, h egy nőnek férfi, v egy férfinek női agya van. Ez nem betegség, sok ilyen előfordul, max annyi hatása van az életben, h mondjuk vki nő létére szereti a focit, v férfi létére magasabb az eq-ja, mint a legtöbb férfitársának. Attól még érezheti magát a biológiai nemének megfelelő neműnek, és ha egészséges személyiségű, akkor annak is fogja magát érezni. Ha hormonzavar is áll a háttérben, akkor pedig hormonkészítményekkel kell kezelni, egyszerűbb és ésszerűbb is, mint egy nemátalakító műtét.
A tudomány viszont ma sajnos a liberalizmus szolgálatában áll, legalábbis az ehhez hasonló témákban. Hiába abszurdum vmi még józan paraszti ésszel végiggondolva is, nem az a lényeg, hanem h a libsi dogmákat "bizonyítsa".
Egyébként ha nem karanténba záratnád és kiirtanád a rasszistákat, akkor te se vagy különb.
Nem hittem volna, hogy még mindig jön ide komment. Szép kis témát vetettem fel... :)
Az utolsó és a 32-es hozzászólóknak köszönöm az írását! Normális stílusban válaszoltak. Habár az utolsóval azért jobban egyetértek, annak ellenére, hogy a 32-es válaszoló is elég érdekes és hihető érveket sorakoztatott fel. Valóban igaz lehet ez, hogy az ember agya körül forog ez az egész téma. Hiszen ha valaki nőnek érzi magát férfiként vagy fordítva, akkor azt valóban lehet az agyra fogni. Ez igaz szerintem is.
Ugyanakkor én is azt vallom, mint az előző hozzászóló, hogy ez az életben szerintem is inkább úgy valósul meg /mármint hogy ellenkező nemű agya van valakinek/, hogy nő létére szereti a fiús dolgokat és fordítva. Pont fel akartam hozni azokat a nőket ellenpéldának /a 32-es hozzászóló írását olvasva/, akik mondjuk állandóan fiúsan öltözködnek és ennek ellenére soha nem jutna eszükbe az, hogy biológiailag is fiúk legyenek! Vagy látni nagyon sok helyen /pl. a sztárvilágban/ nagyon nőies viselkedésű/érdeklődésű férfiakat. Na, pl. náluk sem kérdőjeleződik meg a nemük egy pillanatra sem.
Én is úgy vélem, hogy az orvostudomány nagyon liberális. Oké, hogy valaki nem érzi magát olyan neműnek, mint amilyennek született, de akkor is! Hormonkészítmények vagy valami, nem egyből átoperálás... :( Bár szerencse, hogy ahhoz, hogy átszabassa magát valaki, vizsgálatok hosszú-hosszú sorozata kell és mindenféle engedély, és csak utána valósulhat meg a dolog. És persze milliós nagyságrendű összeg... Ha ezek nem lennének, az összes ilyen ember, aki nem érzi jól magát a bőrében, azonnal rohanna magát átműttetni. :S
Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy ha ez valóban egy betegség, akkor az ilyen emberek mit csináltak magukkal mondjuk az ókorban, vagy a középkorban? Mivel nyilván akkor is létezett, de ugye ilyen orvosi beavatkozások még nem voltak... Vajon mindannyian öngyilkosok lettek? Vagy esetleg ez nem is betegség, hanem a 20-21. század divatbetegsége? :)
33-as...
Te pedig szerintem beba$ztál szilveszterkor, de annyira, hogy egy jó ku'rás sem jött, a csajok undorodtak tőled, így bánatodban itt éled ki magad. :D
Na, de ezt az első mondatot is csak azért írtam, hogy egy picit lesüllyedjek a te szintedre. Viszont a szintre való lesüllyedést itt be is fejezem, és a magam stílusában írok.
Szóval... A kommentedet nyilván nekem címezted, mert én írtam ezt, hogy nem tudom elfogadni az átoperált embereket, míg a 32-es hozzászóló kommentjét átjárja a tolerancia. Igen, én továbbra is vállalom, hogy az ilyen embereket én képtelen vagyok elfogadni! Ha emiatt rasszista vagyok esetleg, akkor legyen, bár azt megjegyezném zárójelben, hogy pl. a feketékkel, kreol bőrűekkel, ázsiaiakkal vagy a romákkal abszolút semmi bajom... Ennyit a rasszizmusról.
Ha esetleg még jobban magadra haragítalak a véleményemmel /amit vállalok is!/, hát ku\/ára le$zarom. Sőt, még örülni is fogok neki, mert az azt jelenti, hogy újra idegből fogsz írogatni nekem, ráadásul ismét olyan "intelligensen" és "magas röptűen", ahogy hajnali 1 órakor is tetted. :D :) Igazából nem írsz semmiről, csak ugyanazt hajtogatod állandóan. Elítéled a gyűlölködőket, holott te magad is éppen ugyanazt csinálod most...
Nem haragszol a rasszistákra, de azért elpusztítanád őket? Szóval akkor rám sem haragszol /a te álláspontod szerint nézve rasszista vagyok ugye/, de azért kicsinálnál? Csak gratulálni tudok neked... Várom az érveket, hogy te mivel vagy jobb nálam...
Végül pedig hogy téged idézzelek: "na ezt tedd ahova akarod te ratyi" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!