Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az átoperált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az átoperált emberekről?

Figyelt kérdés

Láttam "A fiúk nem sírnak" c. filmet, és elgondolkodtatott a téma. Habár mondjuk a főszereplő hermafrodita volt, vagyis úgy született, hogy nem lehetett róla egyértelműen megállapítani, hogy nő vagy férfi. Talán inkább a nőhöz volt közelebb... Az ilyen meghatározhatatlan nemű embereket még esetleg megértem, ha szeretnének valamelyik nemhez maximálisan tartozni, és ennek érdekében tesznek is.

Viszont akik egyértelműen vagy fiúnak vagy lánynak születnek, majd életük során gondolnak egyet, hogy ők márpedig ellenkező neműek, és átoperáltatják magukat, azokat csak elítélni tudom. Eleve undorítónak találom az egészet. :S Na meg nem véletlen teremtett minket a természet annak, aminek. Aki fiú, az fiú, aki lány, az lány. Ilyen egyszerű szerintem. Miért kell így beleavatkozni abba, amit a természet megalkotott????

Oké, természetesen ez mindenkinek a maga dolga. Aki tenni akarja magával, hát tegye. De ne csodálkozzanak, ha utána kerülöm őket és úgy nézek rájuk, mint a leprásra...

Ha valamelyik családtagomról, rokonomról derülne ki ilyen, és semmiképpen sem lehet róla lebeszélni, azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot. Ugyanígy tennék a barátnőmmel is, ha kiderülne róla, hogy korábban férfi volt. Onnantól megborulna, összeomlana minden érzésem, amit iránta éreztem.

Lehet, hogy kegyetlen vagyok, de ha a találkozáskor vallja be, akkor pedig eleve össze sem jövök vele. Én nem férfivel akarok összejönni... Attól pedig, hogy átműtteti magát, férfi marad. Vagy már az sem... Nő viszont tutira nem lesz belőle SOHA! Legalábbis igazi semmiképpen sem...

Az ilyenek akármennyire is lelki betegek attól, hogy ők másnak születtek, mint aminek érzik magukat, én akkor is elítélem. Nem normális dolognak tartom... Számomra az ilyen emberek inkább már a korcshoz közelítenek.

Ha esetleg van/lesz itt ilyen a hozzászólók között, felőlem haragudjon rám nyugodtan, ha akar. Én vállalom nyíltan, hogy ennek teljes mértékben ellene vagyok! Egyébként az életben sok mindennel szemben toleráns és megértő vagyok, de ezt SOHA nem fogom elfogadni, hogy ilyen létezik...

2012. nov. 15. 11:06
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Tabu - Nem csere (16+)

http://www.youtube.com/watch?v=WwB3Lm-xXq8

Ma reggel láttam.

2012. nov. 15. 11:15
 2/36 anonim ***** válasza:

Ez azért nem úgy működik, hogy gondolnak egyet, hogy hopp én most férfi/nő leszek.

Ez is egy genetikai betegség amiről nem tehetnek és én inkább sajnálom őket.

El sem tudom képzelni, hogy mondjuk én mint nő...női gondolkodással,érzésekkel,mentalitással egy férfi testbe lennék zárva...egy kicsit gondolj ebbe bele!

2012. nov. 15. 11:16
 3/36 A kérdező kommentje:

De akkor miért vannak lányos viselkedésű férfiak, vagy férfias viselkedésű lányok, akik meg tudják állni, hogy nemet változtassanak?

Egyébként ha ez valóban ilyen súlyos, akkor pszichológiailag miért nem lehet jobban kezelni? Azért a lelki orvoslás is biztos elég fejlett ma már. Valahogy csak el lehet ezt fojtani, hogy az ember ne érezze magát ellenkező neműnek... És akkor nem kerülne sor az átoperálásra sem.

2012. nov. 15. 11:24
 4/36 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal több olyan van aki inkább elfolyja magában vagy megpróbálja kezeltetni.

Az átoperáltatás már csak végső fázis, ami mellesleg olyan drága,hogy a az ilyene emberek 90 %-a meg sem engedheti magának...

2012. nov. 15. 11:26
 5/36 A kérdező kommentje:
Egyébként ez még önmagában nem elég hozzá szerintem, hogy valaki pl. férfiként nőként gondolkodjon, női érzései legyenek, stb. Mert ha igen, akkor pl. az ilyen Steiner Kristóf, Lakatos Márk féle emberek sem lennének már hímneműek...
2012. nov. 15. 11:27
 6/36 anonim ***** válasza:
Ez nem genetikai, hanem pszichés betegség. Akinek farka van, az férfi, akinek puncija, az nő, ennyi. Lehet attól máshogy viselkedni, mint ahogy elvárják az olyan neműektől, de olyan nincs, h egy nő férfi testbe születik, v fordítva, ez az elkorcsosult liberális világ baromsága. Az ilyeneket nem átoperálni kéne (főleg nem a tb pénzéből), hanem pszichológushoz küldeni.
2012. nov. 15. 11:27
 7/36 anonim ***** válasza:

De sajnos létezik ilyen csak sokan ezt sem képesek aggyal felfogni mint ahogy azt sem, hogy a homoszexualitást nem választja az ember és nem a környezet hatására alakul ki, sőt még csak nem is pszichés betegség hanem szintén GENETIKAI.

Ottvan pl a hermafroditizmus mikor mind2 nemiszerv kialakul az illetőn....nyílván ez is az elkorcsosult liberális világ hülyesége és ez is egy pszichés betegség...nem ártana néha gondolkodni:)

Persze ezt is csak azért fogadják el, mert fizikai bizonyíték van a lézetésére...lehetetlennek tűnik, de van ilyen mint ahogy olyan is, hogy egy pl egy nőnek egy sajnálatos gentikai mutaáció következtében nem a megfelelő ivarsejtjei veszik át az irányítást!

2012. nov. 15. 11:42
 8/36 anonim válasza:
Na figyelj én se vagyok odáig az ilyen emberekért !De megtanultam hogy senkit nem lehet elítélni,főleg azért mert te nem a helyükben vagy és nem tudod mit éreznek!Ahogy te nem tudod ezt elfogadni ők ugyanugy nem tudják elfogadni a te verziódat!Ezen gondolkodj el egy kicsit!
2012. nov. 15. 11:48
 9/36 anonim ***** válasza:
A homoszexualitásnak sincs sok köze a genetikához, hiszen akkor már rég kihaltak volna a buzık. A hermafroditizmus az más, az tényleg betegség. Viszont gondolkodjunk már józan ésszel! Attól függ az ember neme, h mi nőtt a lába közé, és semmi mástól! Ezt már az óvodások is tudják, csak a józan paraszti logikát később sokaknál felülírja az agymosás.
2012. nov. 15. 11:50
 10/36 A kérdező kommentje:

Igen, nem tudom elfogadni őket. Nem tudom elfogadni azt, hogy orvosok belekontárkodjanak egy emberi testbe ilyen drasztikus módon...

Ellenben az ilyen emberek azt nem fogadják el, aminek a természet megalkotta őket. Magát a természetet nem fogadják el. Én pedig csak az orvosok kontárkodását abba, ami már jóval azelőtt létezett, minthogy az ember felfedezte a tüzet...

2012. nov. 15. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!