Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan emberekről, akik azért tesznek tönkre/hurcolnak meg másokat, hogy "ne legyen nagy az arcuk"?
gondolok itt arra a srácra, aki direkt felteszi az adott lánynak a meztelen képeit internetre, hogy "ne legyen már ekkora arca ennek a ribinek"?
vagy arra a lányra, aki direkt azért jelent fel valakit, hogy "legyen már kisebb a pofája"...
miért ilyen primitívek egyesek? csak azért, mert máshogy gondolkodik valaki, csak azért, mert "nagy az arca" már valakinek az életét sz*rrá kell morzsolni?
egyáltalán honnan indul ez a primitívség? hol alakul ki másokban?
ahogy én észrevettem általában olyan csajokat tesznek csak fel ilyen képeket,akik megcsalták az adott illetőt.
ők meg megérdemlik.
mondjuk nekem is van szinte minden eddigi csajomról ilyen kép,de még eszembe sem jutott feltenni és nem is fogom.
Tudod az a baj, hogy a "nagyszájúságnak" általában egyik velejárója, hogy mások életébe beleszól (hogy szépen fejezzem ki magam). Pl megbántja őket mert nagyszájú stb. Egy ilyen nagyszájú piszkálódása akár öngyilkosságba is belekergethet egy fiatalt (pl az angol: bullying). Szóval a "máshogy gondolkodik" csak addig érvényes és jogos amíg csak a saját életében marad és nem zavar másokat.
Persze ettől függetlenül senkinek sincs joga tönkre tenni, dehát történnek ilyen dolgok néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!