Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az átoperált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az átoperált emberekről?

Figyelt kérdés

Láttam "A fiúk nem sírnak" c. filmet, és elgondolkodtatott a téma. Habár mondjuk a főszereplő hermafrodita volt, vagyis úgy született, hogy nem lehetett róla egyértelműen megállapítani, hogy nő vagy férfi. Talán inkább a nőhöz volt közelebb... Az ilyen meghatározhatatlan nemű embereket még esetleg megértem, ha szeretnének valamelyik nemhez maximálisan tartozni, és ennek érdekében tesznek is.

Viszont akik egyértelműen vagy fiúnak vagy lánynak születnek, majd életük során gondolnak egyet, hogy ők márpedig ellenkező neműek, és átoperáltatják magukat, azokat csak elítélni tudom. Eleve undorítónak találom az egészet. :S Na meg nem véletlen teremtett minket a természet annak, aminek. Aki fiú, az fiú, aki lány, az lány. Ilyen egyszerű szerintem. Miért kell így beleavatkozni abba, amit a természet megalkotott????

Oké, természetesen ez mindenkinek a maga dolga. Aki tenni akarja magával, hát tegye. De ne csodálkozzanak, ha utána kerülöm őket és úgy nézek rájuk, mint a leprásra...

Ha valamelyik családtagomról, rokonomról derülne ki ilyen, és semmiképpen sem lehet róla lebeszélni, azonnal megszakítanék vele minden kapcsolatot. Ugyanígy tennék a barátnőmmel is, ha kiderülne róla, hogy korábban férfi volt. Onnantól megborulna, összeomlana minden érzésem, amit iránta éreztem.

Lehet, hogy kegyetlen vagyok, de ha a találkozáskor vallja be, akkor pedig eleve össze sem jövök vele. Én nem férfivel akarok összejönni... Attól pedig, hogy átműtteti magát, férfi marad. Vagy már az sem... Nő viszont tutira nem lesz belőle SOHA! Legalábbis igazi semmiképpen sem...

Az ilyenek akármennyire is lelki betegek attól, hogy ők másnak születtek, mint aminek érzik magukat, én akkor is elítélem. Nem normális dolognak tartom... Számomra az ilyen emberek inkább már a korcshoz közelítenek.

Ha esetleg van/lesz itt ilyen a hozzászólók között, felőlem haragudjon rám nyugodtan, ha akar. Én vállalom nyíltan, hogy ennek teljes mértékben ellene vagyok! Egyébként az életben sok mindennel szemben toleráns és megértő vagyok, de ezt SOHA nem fogom elfogadni, hogy ilyen létezik...

2012. nov. 15. 11:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasni való akinek lövése sincs a bilológiról!

[link]

A homoszexualitásnak is van köze a genetikához és egy embert nem az határozza meg h mi van a lába között hanem, hogy milyen hormononok váltak dominánsá a testében!

2012. nov. 15. 11:59
 12/36 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel. Nem ítélem el őket, nem tehetnek róla, h betegek. Elítélem viszont azt az abszurd felfogást, h ahelyett, h meggyógyítanánk őket, még adjuk alájuk a lovat.

Van erről egy szám, egyike azon kevés Pitbull nótának, amin érdemes elgondolkozni: https://www.youtube.com/watch?v=-gxZvQ5Bkuc Ennyi erővel ha én belül kutyának érzem magam, miért nem operáltathatom magam kutyává?

2012. nov. 15. 12:00
 13/36 anonim ***** válasza:
#11 Ilyen esetben pedig hormonzavarról van szó, és azt kell gyógyítani.
2012. nov. 15. 12:01
 14/36 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kell...csak nem mindig lehet.

Én nem is azt mondom, hogy ez a normális...operáltassa át magát minden ilyen beteg....szive joga eldönteni mit választ.

2012. nov. 15. 12:06
 15/36 anonim ***** válasza:

Nekem van két olyan ismerősöm is, aki lány volt, de már fiúként él.

Szerinted ez nekik nem épp elég nagy gyötrelem? Szerinted jókedvükből fekszenek kés alá, mert mekkora poén?

Erről nem tehetnek.

Rengeteget beszélgettem erről az egyikükkel, és tudom azt, hogy mennyit szenvedett és szenved még most is.

Szerinted könnyű beadagolni a családnak a dolgot? Meg a környezetének?

Most sem tud szerencsétlen olyan férfi WC-be menni, ahol nincs fülke. Mert mi van, ha vki meglátja?

Komolyan nem értem, hogy ez miért zavar bárkit is. Igen, lehet, hogy bizarr, nem mindennapi. De és? Árt neked vmit ezzel?

Nem. Akkor meg?

Utáld azokat az embereket, akik tesznek ellened vagy bárki más ellen vmit, de ne őket, mert nincs is rá alapod!

Egyébként párkapcsolatot én sem vállalnék ilyen emberrel, mert nem tudom elképzelni, hogy vonzódjak hozzá.

De attól még emberileg, barátilag teljesen értékes emberek.

Nem tudom mi történne, ha pl. arról az orvosról derülne ki, hogy más az eredeti neme, aki mondjuk megmentette az életed....

Vagy bármi másban segített volna rajtad...

2012. nov. 15. 12:09
 16/36 anonim ***** válasza:

"Szerinted ez nekik nem épp elég nagy gyötrelem? Szerinted jókedvükből fekszenek kés alá, mert mekkora poén?

Erről nem tehetnek."

Persze h nem jókedvükből (bár olyan is van), hanem mert betegek. Lelkileg.

"Komolyan nem értem, hogy ez miért zavar bárkit is. Igen, lehet, hogy bizarr, nem mindennapi. De és? Árt neked vmit ezzel? Nem. Akkor meg?"

De igen, mert a tb fizeti nekik ezt a hülyeséget az én pénzemből. Kezdetnek már az is elég lenne, ha teljes egészében nekik kéne fizetni.

2012. nov. 15. 12:23
 17/36 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Átoperálva is szenvednek? Akkor egyáltalán miért vágtak bele a dologba? Elvileg azt azért csinálták, hogy olyan testbe "kerüljenek", amilyenben jól érzik magukat, nem?

Az ilyeneket mindenképpen kezelni kéne agyilag, egészen addig, amíg ki nem irtódik belőlük a gondolatnak a szikrája is, hogy "rossz testbe születtem". Vagy valahogy elfojtani jobban. Nem hiszem el, hogy nincs ez ellen valami megoldás és csak az átoperálás segít. :(

Aki belinkelte a számot, annak a hozzászólónak van igaza... Hogy egyáltalán biztosítják az ilyen embereknek azt, hogy nemet váltsanak, már eleve az nagy hiba. :S

De most komolyan... Ha én mondjuk gorillának érzem magam /végül is lehetséges, hiszen emberszabású.../, és ezt sehogy sem tudják kiirtani az agyamból, akkor vajon mit tesznek velem? Fejlődik egyet az orvostudomány pár éven belül és emberből állattá varázsolnak? Tényleg nonszensz ez az egész.

Utolsó, a kérdésedre még válaszolva. Nem, nem ártottak nekem ezek az emberek. Felőlem tegyék, amit tesznek. Szívük-lelkük rajta. Csak velem ne kerüljenek soha kapcsolatba, különben okádni fogok... És igen, nagyon is bizarr, ahogy mondod. Szokatlanul az. Pont ezért hányok is tőle és undorítónak tartom...

Még valami: ha az ismerőseid megbánták, hogy megtették ezt a lépést, akkor csak sajnálni tudom őket. :( Tuti nem lennék a helyükben. Nincs annál szarabb, mikor az ember visszacsinálná az eredeti állapotot, de már nem tudja. Én simán öngyilkos lennék.

Bár az is igaz, hogy ezt ők választották maguknak, senki nem kényszerítette őket...

2012. nov. 15. 12:28
 18/36 A kérdező kommentje:
Bocs, most már utolsó előtti. :)
2012. nov. 15. 12:29
 19/36 anonim ***** válasza:
77%

"De igen, mert a tb fizeti nekik ezt a hülyeséget az én pénzemből. Kezdetnek már az is elég lenne, ha teljes egészében nekik kéne fizetni."

Tudtommal kemény 10%-ot fizetnek a műtétből. 10-et! De lehet még annyit sem.

Majd utánaérdeklődöm.

Talán inkább b.sztasd azt a sok idiótát, akik szívják 20 évig a szaros cigit, aztán emiatt a kemójukra HAVONTA MILLIÓKAT!!!! költenek.

Kicsit több van belőlük, mint az átoperáltakból, elhiheted.

Kérdező:

Tudod műtét előtt az ismerősöm konkrétan többször gondolt öngyilkosságra. Műtét után sem a legboldogabb, (pont az ilyen gyökerek miatt, mint te, akik nem képesek a saját dolgukkal foglalkozni, és olyanokba kötnek bele, akik baromira nem ártanak semmit), de már van életcélja, látja értelmét az életének, tanul, ráadásul olyan szakmában, amivel embereknek segít.

Sokkal undorítóbb ember vagy, mint azok, akik átoperáltatják magukat!

2012. nov. 15. 12:35
 20/36 A kérdező kommentje:

Undorító volnék szerinted? Pedig nem vagyok se rasszista, se gyilkos, se tolvaj, se náci, se komcsi. Soha nem szoktam verekedni, balhézni. Az életben elég sok mindennel szemben toleráns vagyok. Az ismerőseim, családtagjaim, barátnőm közvetlen, csendes srácnak ismernek, akivel el lehet beszélgetni. Interneten is simán el tudok beszélgetni bárkivel NORMÁLISAN, akiről úgy látom, hogy aszerint viselkedik.

Ezek után undorító lennék, csak azért, mert leírtam a véleményem erről a dologról? Hogy ennyire ellenzem, hogy az ember ilyen módon szembemenjen a természettel? Igen, vállalom továbbra is, hogy ez UNDORÍTÓ. És a véleményem nem fogom megváltoztatni.

Lehet gyűlölni érte. Ahogy azt fent a hosszú szövegben le is írtam... Viszont én meg azt gyűlölöm, hogy az ember így beleavatkozik a saját testébe.

Még valami: egyébként nem vitatkozni akartam, vagy ilyesmi, csak felvetettem a témát. :) Ezt csak azért írom, mert hevesen reagáltál...

2012. nov. 15. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!