Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok, és singli, ez a problémám, vajon mit tegyek?
a belső feszültség teljesen normális, és az elvörösödés is, bár nem mindenkinél fordul elő, de alkati kérdés, nem tehetsz róla. különben ezt a lányok sokszor nagyon aranyosnak tartják, nem úgy aranyosnak, hogy jaj a szegényke, hanem szexin aranyosnak, hogy ilyen reakciót váltottak ki egy fiúból. az elvörösödést ilyen helyzetekben nem takargatni kell, hanem túllépni rajta, ami azt jelenti, hogy úgy teszel, mintha nem is vörösödtél volna el, egyszerűen nem veszel róla tudomást, és ha esetleg dadogsz, akkor is, szólalj meg, mert a dadogás és a vörösség 1-2 percen belül magától el fog múlni. ha kezdeményeznek lányok, akkor biztos jól nézel ki, nem fogja ez a pár perc a lányt zavarni, próbálj meg ne visszavonulni.
ha úgy érzed, a tapasztalatlanságod miatt képtelen vagy innen továbblépni, mert nem tudod, mit tegyél utána, akkor tanácsolok valamit, amiért lehet, hogy nyilvánosan meg fognak kövezni:
magabiztosságot adhat egy kis szexuális tapasztalat. ha "normális" lánnyal ez az említettek miatt nem tud összejönni, akkor lehet, hogy érdemes keresni egy kedves normális hivatásosat, aki beavat kicsit a dolgokba, és akivel esetleg el is beszélgethetsz. ez oldhatja benned a feszültséget, hogy "túl vagy már" ezeken a dolgokon, és esetleg könnyebben fogsz ismerkedni utána.
persze az ideális az lenne, ha azzal a lánnyal szeretkeznél, főleg először, akit szeretsz, dehát istenem, előfordult már ilyen a világtörténelem során nem is ritkán, hogy az ősi mesterség gyakorlóihoz fordultak egy kis segítségért.
Én csak megerősíteni tudom betlindist.
Amiket leírt azok jók.
Próbálj a lányokkal (ne csak neked tetszőkkel, rondákkal is, hogy szokd a társaságukat) csak beszélgetni, barátkozni. Úgy gondolj rájuk, mint egy haverra!
Az elvörösödés pedig tényleg pozitív dolog. Egy jel a lánynak, hogy ő tetszik neked :)
(És igen... k.urvát ne keress fel ez ügyben :D)
"más emberek véleménye szerint is jóképű helyes srác vagyok"
Barátok,ismerősök sosem mondanak igazat egymás külsejéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!