Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja dolgozom egy cégnél, tolmács vagyok. Dolgozik a gyárban egy műszakvezető férfi, körülbelül 40 éves. Én 25 vagyok. Problémám a következő: vonzódom hozzá. Pedig ha a munkámat meg akarom tartani, muszáj lesz elfelejtenem. Mi a véleményetek?
Főnököm a kezdetektől a lelkemre kötötte, hogy nehogy,és még véletlenül se forduljon meg a fejemben, hogy valakivel onnan a gyárból találkozzam/randizzak, stb.
Nyilván, "házinyúlra nem lövünk"..Mellesleg az előző tolmács azért ment el mert valakivel összejött..
Szinte minden éjjel J-vel álmodom. Egyre furábban viselkedem a jelenlétében ami kezd nagyon kellemetlenné válni.
Általában nagyon kedves velem..Első kérdése az volt felém van e barátom.. Neki amugy van élettársa..
Sajnos tudom hogy nincs más választásom, el kell felejtenem. Szerintem mostanra észrevette, hogy tetszik nekem, elég egyértelmű voltam látszik rajtam. Nagyon kellemetlen..
Ha van valakije akkor mirol is beszelunk?!
Nem sok udoritobb dolog van a megcsalasnal es a megcsalatasnal!!! EZ lzbegjen a szemed elott!!!!!
Én nem tartom a megcsalást undorítónak.Tudomásul kell
venni, hogy vannak ösztöneink.Ez van.
VVVmmm... ize bocsi...! nem msoltam be :)
Izlesek es pofonok... szamomra a legsulyosabb bun! de ez en vagyok!
hát köszi a válaszokat
azt hiszem az első válaszadó tanácsát megfogadva megpróbálok elvonatkoztatni..de baromi nehéz lesz,főleg hogy minden éjjel szinte vele álmodom..
dehát fontos a munkám és kevés az ilyen álláslehetőség.
talán nem is illene hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!