Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja dolgozom egy cégnél, tolmács vagyok. Dolgozik a gyárban egy műszakvezető férfi, körülbelül 40 éves. Én 25 vagyok. Problémám a következő: vonzódom hozzá. Pedig ha a munkámat meg akarom tartani, muszáj lesz elfelejtenem. Mi a véleményetek?
Főnököm a kezdetektől a lelkemre kötötte, hogy nehogy,és még véletlenül se forduljon meg a fejemben, hogy valakivel onnan a gyárból találkozzam/randizzak, stb.
Nyilván, "házinyúlra nem lövünk"..Mellesleg az előző tolmács azért ment el mert valakivel összejött..
Szinte minden éjjel J-vel álmodom. Egyre furábban viselkedem a jelenlétében ami kezd nagyon kellemetlenné válni.
Általában nagyon kedves velem..Első kérdése az volt felém van e barátom.. Neki amugy van élettársa..
Sajnos tudom hogy nincs más választásom, el kell felejtenem. Szerintem mostanra észrevette, hogy tetszik nekem, elég egyértelmű voltam látszik rajtam. Nagyon kellemetlen..
sok nő dolgozik gyárba elárulom neked pajtás.
a hölgy mint fent olvashattad tolmácsként van ott, de hidd el a szalagsoron is találkozhatsz nőkkel.
egyébként meg örül az ember ha talál munkát.
Már ott hibáztál, hogy 25 évesen egy magadnál jóval idősebb, kapcsolatban élő férfire szemet vetettél.
Neked semmi sem szent ?
nem hinném, hogy az túlságosan nagy probléma lenne
bár ha a tag 40 éves elképzelhető hogy van családja vagyis kéne hogy legyen, ha nincs akkor valami annyira nincs rendben a taggal szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!