Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves srác vagyok a bnőm pedig 16 éves és az a problémám hogy a bnőmnek nincs orgazmusa szexel csa ha orálisan nyelvel elégitem kimit csináljunk?
Szerintem legyél nyitott és mond meg a barátnődnek,hogy amikor ujjal "motoszkálsz ott" akkor mondja meg hogy hol a legjobb a neki és amikor már szexeltek akkor próbáld azt a helyet ingerelni(ha tudod és olyan helyen van ez a pont hogy hímvesszővel is elérhető).Neked is jó lesz és Neki is!
Sok sikert!
21/L
Vannak nők/lányok akik csak hüvelyen keresztül érnek el nagy orgazmust és vannak olyanok akik csak a csiklón keresztül.De viszont kevés olyan nő/lány van aki csiklón és hüvelyen keresztül is képesek az orgazmusra(Én is ezek közé tartozom:))
Nem te vagy a szerencsétlen vannak ilyen nők/lányok ezt el kell fogadni!
Ennél nagyobb baromság, minthogy van, aki nem képes hüvelyi orgazmusra, nem létezik...
Volt barátommal (az elsővel) két évig jártam és sose volt vele hüvelyi orgazmusom. Már kezdtem beletörődni, hogy selejtes vagyok.
Mostani barátom (és az utolsó... :D) szűz volt előttem, két hónap után megrontottam. Valamivel töbet éreztem, mint az első barátommal, de még midnig nem eleget.
Ezeket elmeséltem barátnőmnek. Ő azt tanácsolta, hogy ne akarjak elmenni. Biztos túlságosan rágörcsölök, rákoncentrálok, nemszabad, engedjem el magam. Röhögtem egyet tehetetlenségemben, perszeprsze, ha madj ezt sikerült megmagyaráznod nekem ezt, akkor elkezdheted kibeszélni belőlem a pókiszonyomat.
A beszélgetés utáni kövekező alkalomkor azért megpróbáltam komolyan venni a tanácsot. És erre életemben először, az első után kb 1 hónappal sikerült. Azóta már egyáltalán nem jelent nehézséget. Nem egyszer fordul elő, hogy amíg Ő elmegy egyszer, én két-háromszor.
A lényeg, hogy találjatok egy közös ritmust. És ne gondolkozzatok. Egyikőtök se. Régen ott basztuk el, hogy csak azt lestük, hogy hogy lesz már jó. Csak érezzétek egymást. Ha már rajtad van a gumi, persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!