A barátnőm 13 éves, én 15 vagyok. Már ő szexelni akar, de már én is akarom lassan. Most mit csináljunk ha nagyon kívánjuk egymást?
Már megint a 13 éves korosztály...
Könyörgöm használd a keresőt. 100 számra vannak ilyen kérdések.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2975..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintem még ne szexeljetek! Fiatalok vagytok hozzá, főleg a barátnőd!
Esetleg pettingeljetek, de én még azzal is feltétlenül várnék a helyetekben. De ha nem megy a várakozás, a petting még mindig jobb ebben a korban, mint a szex. De legjobb lenne, ha próbálnátok beérni csókolózással, simisimivel még egy darabig... Tekintve a lány korát, még minimum 2 évig várni kellene - én a 15 éves kort tartom a legminimálisabb kornak, bár én személy szerint még akkor se javasolnám a szexet. De 15 éves kor alatt elfogadhatatlan, nincs az az indok, hogy azt mondjam egy 14 évesnek, hogy oké, dugjál! Ha nem tudsz addig várni, akkor gondolkozz el a kapcsolaton, akkor járj egy Veled egykorú, vagy Nálad 1-2 évvel idősebb lánnyal.
Viszont ha minden figyelmeztetés ellenére nem bírjátok ki (bár remélem, nem ez lesz), legalább óvszert használjatok! Ez mindig legyen Nálad! Ne érdekeljen ki mit mond, mert ha már "baj" történik, még minidg jobb, ha óvszerrel történik!
Nem unalmas már ez a sok válaszadó hogy mindeggyik hülyének nevezi a 13 éveseket? Én már nem vagyok 13 éves de akkor is zavar... Unatkoznak az ilyen emberek? Szerintem a kérdező nem kioktatást kért, és nem is arra kiváncsi hogy a te anyád mit csinált volna veled...
Biztos van annya ennek a 13 évesnek is, ha ő így látja jól akkor hagy csinálják... Csak azt az eggyet én se értem hogy miért hiszi a tizenéves korosztály 12-13-14-15-16 hogy húú van egy barátom és gyorsan lefekszem vele akkor milyen "menő" leszek....
Itt is lehet olvasni az oldalon hogy 12!-16 évesek különböző tanácsokat kérnek hogy hogy "szophatom" le a barátomat...
Eggyik véglet se jó, az se jó mert sokan azt írják hogy egy 13 évesnek Barbizni kéne, hát neméppen barbizni kéne egy 13 éves lánynak hanem sportolni, vagy tanuljon nyelvet vagy segítsen az anyukájának , vagy szépítkezzen vagy miegymás stb)
De a másik se jó hogy a 13-16 évesek szexuális életet élnek...
Csak annyit kérdezek hogy mivel fogtok védekezni? Mert az 100% hogy a nőnógyász 13 évesnek nem ír tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!