Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm 13 éves, én 15...

A barátnőm 13 éves, én 15 vagyok. Már ő szexelni akar, de már én is akarom lassan. Most mit csináljunk ha nagyon kívánjuk egymást?

Figyelt kérdés
Nagyon szeressük egymást és már lassan 1 fél éve együtt vagyunk.
2009. jún. 29. 16:35
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
69%
jah és nem értek eggyet az előttem szólókkal...nem tudom hogy irhatsz olyat hg te majd meg tiltod..:S egyenlöre a "kérdező" fogja eldönteni hogy mit csinál..éés hogy ő kikérte a véleményed az nem azt jenti hg az ugy is lesz.. ha akar ugy is lefekszik vele... de nem?:S szerintem ebbe senkinem nincs bele szólása..xĐ az az elöző voltam..:D hallgass a szívedree..^^ ennyit tudok hozzá fűzni:D
2009. júl. 3. 12:47
 32/37 A kérdező kommentje:
no neked most tényleg igazad van! én csak a véleményeteket szerettem volna kérni, de látom ez nem nagyon ment, ez nem olyan hogy megtiltsa valaki. ;)
2009. júl. 3. 14:44
 33/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem mért kell lehúrrogni ezt a fiút..=/

Mondta,hogy SZERETIK egymást és a Lány fel van készülve és szeretné..Szerintem nekünk semmi közünk hozzá hogy Ők mit szeretnének..

A mai fiatalok előbb felkészülnek rá mint a 20évvel ezelőttiek..persze még mindig vannak olyanok akik divatból vesztik el..ezeket én is elítélem..

De ŐK írta a fiú h szeretik..szal...SZERINTEM.

Ha még vártok tényleg addig míg 14-et betölti és együtt lesztek, szeretitek egymást stb..akkor szerintem már nem lesz olyan gázos..=D

És nem értem azt aki azt írta,hogy inkább a helyesírási lexikont lapozgatná..=/ szerintem ő se sokkal jobb..=/(felfogásban)

A fiúhoz még annyit,hogy a lány "reakcióira" majd figyelj,és próbáld emlékezetessé tenni neki=D

15/L

2009. júl. 7. 10:16
 34/37 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem egyikőtök sincs kész rá, biológiailag semmiképpen... neki kábé 1-1,5 éve jöhetett meg először neked meg 2 éve áll fel egyáltalán... Mégis mi a jó p*csáért akartok d*gni? 1,5 év? Mennyi volt a barátnőd 11? Nemazért, de marha komolya kapcsolat lehet de tényleg... De minek is jártassam a számat, úgyse hallgattok a józan észre...
2012. nov. 20. 22:18
 35/37 zoltan24 válasza:
0%

lehet venni 3-5 százalékos H2O2 oldatot amivel lehet egyszer lemosni nemi szervek felületét szájüreget kezet.. stb (bár lehet kérdezni patikustól h mennyire jó fertőtlenítésre).

Szerintem nincs értelme várni ha van lehetőség, nincs benne semmi bonyolult, csak orálissal kell kezdeni meg test masszázzsal stb, 1-2 óra közben ha valaki elmenne vagy közel ér ahhoz a ponthoz ott vissza kell fogni. Közben lehet a szűzhártyát lassan tágítgatni, a lány érezni fogja magának és esetleg megmutathatja hogy milyen erőssen kell húzni hogy nehogy túl erőssen csináld. a végén kiszívogatja a maradék csepp ondót (de erre is lehet allergia szóval max 25 könmiliméternyit meg lehet ízlelni még az elején és ha nem alakul ki semmi reakció 30 perc után akkor lehet duplázni adagot, de az ejakulátum két féle cuccból áll, azoknak más az összetétele valamelyest, az előcsepp csak az egyik félét tartalmazza lényegében). Miután szájüreg vagy nyelv nincs tovább "használva" érdemes mégegyszer kiöblögetni (csak meg kell kérdezni szakembert hogy pontosan mennyi a biztonságos szájüregre alkalmazni a fertőtlenítőből).

behatolós közösülésre igazából nem is van nagyon szükség, legalábbis óvszerben úgy sem annyira jó. Esetleg ha a H2O2 (hidrogénperoxid) elégséges h ideiglenesen fertőtlenítse a felületet, csak vaginába nem olyan jó ötlet (meg ha nagyon sürü akkor egyáltalán nem jó ötlet mert megégeti a bőrt !!), viszont váladékképzés folyamatosan van szóval [igazából érdemes lenne mindenkit lekövetni, és kialakítani érintkezési csoportokat hogy ne alakulhasson ki nagyobb járvány, meg mindenkit tesztelni, de a tesztek sokszor gyorstesztek, stb stb]. manuálisan nem alakul ki járvány ha egy kéz egy nemiszervvel érintkezik fertőtlenítés után.

2013. júl. 1. 09:29
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
szerintem dugd meg!!!
2014. márc. 30. 14:38
 37/37 anonim válasza:
0%
nyugodtan dugjatok nincs abban semmi hogy 13 éves a barátnőd
2015. jan. 22. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!