Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátnőmbe (15 éves) kerülhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmbe (15 éves) kerülhetett előnedv, mit csináljunk?

Figyelt kérdés
kb. 15-20 másodpercig lehettem benne, de többször is, nem mentem el, de kerülhetett belé előnedv. A védekezésre figyeltünk, de "kipróbáltuk milyen nélküle". Mostmár tudom, hogy nem kellett volna.:( A mensije elég szabálytalan, már most is 2 hónapja késik, ezért a 72 órás nem zavarná meg mégjobban? A késés 99,999% h nem baba miatt van, már máskor is előfordult neki. Mennyi az esélye, hogy teherbe esik? Vegyünk 72 órás tablettát?
2008. jún. 13. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom
2008. jún. 13. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs más megoldás marad a 72 órás tabi. Mikor történt?
2008. jún. 13. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj biztos ami biztos,mert ha még be is zavarja az nem olyan nagy gond mintha a baba zavarná ba az egész életeteket,majd ráér akkor amikor felvagytok rá készülve(mert most a kérdés alapján arra jutottam h.még fiatalok vagytok)Tehát vegyetek tabit az a tuti.
2008. jún. 14. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:
72 órás tabi rengeteg hormont tartalmaz, ezért összezavarhatja a ciklust, de még mindig jobb, mint egy baba.
2008. jún. 14. 00:01
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
vegyetek utónévkönyvet és válasszatok a babának nevet
2008. jún. 14. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem mentél el benne, akkor nagyobb a akockázat, h 72 órásssal többet ártassz.
2008. jún. 14. 08:38
 7/9 A kérdező kommentje:
június 13, olyan 14-15 óra körül
2008. jún. 14. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát sajna ez elég necces!Nem szabad iet csinálni, a barátom is mondta h probáljuk ki, de ő ugy h menszes előtt v után(vagy hogy mondta:D) mert akko nem tud megtermékenyülni a sperma!Nekünk is volt oan h kiszakadt a gumi és egyből mentünk 72órás tabit venni, és azé kicsit parázztam meg minden akko s h beszedtem,és rendesen megjöt!:)De nagy hormon tartalma van:(, mindig rendesen védekezni kell!És hát még van 2 napotokrá h vegyetek 72 órás tabit!:(Azé sajnálak titeket,senkinek se jó egy ien!
2008. jún. 14. 16:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Felhívtunk egy nőgyógyászt tegnap, aki azt mondta, hogy 99% hogy nem lesz terhes, de ott van az az 1%, ezért azt mondta, vegyünk 72 órást. Azt is mondta, hogy ez nem árt, sőt, talán jó is lesz mensijére. El is határoztuk, hogy akkor hétfő reggel megyünk, de ma éjszaka megjött neki, úgyhogy ezt megúsztuk, és soha többé nem csinálok/lunk ilyet. A válaszokat nagyon köszönöm!
2008. jún. 15. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!