Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen terhes vagyok. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen terhes vagyok. Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mondjam el mert nagyon idegesek lesznek. Legszivesebben meg se mondanám de muszály. Barátomnak már megmondtam meg az ő szüleinek is és ők jól fogadták. De az én szüleim nem értenek meg és nemtudom hogy mondjam el nekik.
2012. nov. 10. 11:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
44%
Mekkora köcsög bunkók vagytok! Hihetetlen... Az is lehet, hogy védekezés mellett csúszott be nekik. A mai világban nagyon bátor dolog, hogy megtartod a babát. Régen is szültek ennyi idősen a nők, és felnevelték a gyerekeiket. Mostanában divat ez, hogy 35 éves korukig ,,kiélik" magukat az emberek, és csak utána jöhet a baba. Készülj fel rá, hogy sokan ferde szemmel fognak rád nézni, de szerintem jól teszed, hogy megtartod a kicsit. Én is megtartanám. Szerintem is jó ötlet, hogy először anyukádnak szólsz, ő meg majd megmondja apukádnak. Sok sikert!
2012. nov. 21. 20:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Érdekes módon mindig véletlenül, védekezés mellett csúszik be és persze, hogy nem a felelőtlenség miatt. Á, dehogy.
2012. nov. 21. 21:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, szerintem nem elsősorban a "kiélésről" van szó, sokkal inkább az anyagi feltételek megteremtéséről.
2012. nov. 22. 09:51
 24/24 anonim ***** válasza:

"Sok okos csak ütni tud a kislányon? Nem pofonokat kért, hanem bátorítást!"

Jó, szegény ártatlan kislány, majd mindjárt megsimogatjuk a fejét. Aki ennyire korlátolt az semmiből sem tanul és jó eséllyel követi el ugyanazt a baromságot ismét.

De gondolom neked nincs 17 éves lányod, akit felcsináltak.

2012. nov. 22. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!