Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen terhes vagyok. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy mondjam el mert nagyon idegesek lesznek. Legszivesebben meg se mondanám de muszály. Barátomnak már megmondtam meg az ő szüleinek is és ők jól fogadták. De az én szüleim nem értenek meg és nemtudom hogy mondjam el nekik.2012. nov. 10. 11:08
1/24 anonim válasza:
-Anya, apa, ha lenne egy kistesóm mi lenne a neve?
Várd meg a nevet, utána mondd:
-Na 9 hónap múlva találkozhattok vele
2/24 anonim válasza:
Ha elég felnőtt vagy szexelni és nem védekezni, miért nem vagy elég felnőtt ezt bevallani?
3/24 anonim válasza:
Mindenképpen őszintén ülj le szüleiddel és beszéld meg a dolgot. Természetesen nem fognak örülni, de nincs mit tenned: kénytelen leszel a családdal közös döntést hozni! Fontos a családi támogatás!
5/24 anonim válasza:
Hát a helyzet alapján nem is sok megérteni való van rajtad, már bocs. Ettől függetlenül ez egy más helyzet, ha gyerek lesz, ahhoz másképp áll az ember. Nyilván idegesek lesznek, de ez van. Ha nem lesz összeveszés, akkor idővel majd örülnek az unokának, de ez RAJTAD múlik!
6/24 anonim válasza:
Gondolom ha bevállaltad a babát, akkor felnőtt embernek érzed magad, el tudod tartani, fel tudod nevelni,tehát a szüleidnek csak a nagyszülői örömök jutnak, akkor mi itt a gond...
7/24 anonim válasza:
úgy mond hogy "kisbabát vársz" és ne azt hogy "terhes vagyok" . és először anyudnak mond el mert ezt ő is átélte utána meg együtt megmondjátok az apudnak.
8/24 anonim válasza:
Egy esemény utáni tabletta olcsóbb lett volna, mint egy gyerek, nem?! Miért nem vettetek, ha nem voltatok biztosak a dologban?! Gratulálok! Most már gondolom jobb! Gyereknek egy gyerek, fantasztikus! Más választásod már úgy sincs -főleg ha kifutottál az abortusz idejéből!-, csak az, h elmondod a szüleidnek, h készítsék fel magukat és pénztárcájukat a jövevény megérkezésére. És igaza van az előttem szólónak: Ha olyannyira nagy nőnek tartod magad, h barátod legyen és szexelj, akkor most is legyél felnőtt!
9/24 anonim válasza:
Mindenképp tervezd meg az életed belekalkulálva a babát, és már így állj eléjük, így talán nem esnek majd annyira kétségbe, már ha vannak reális elképzelésid.
10/24 anonim válasza:
Eléggé bátor döntés az hogy 17 évesen fel akarod nevelni, nem ítélek el miatta, de én még ennyi idősen se merném bevállalni amennyi most vagyok...
1 mert nincs olyan keresetem amivel azt mondjam hogy bevállalnám
2 Gondolom a barátod is nagyon fiatal szóval bocsi hogy ezt mondom de nem fog veled maradni egy életen át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!