Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen terhes vagyok. Hogy mondjam el a szüleimnek?
Hát, hogy hogy mondd el, azt nem tudom, mert nem tudom milyen a kapcsolatod a szüleiddel. De hogy azonnal el kell mondanod, az biztos, még ha félsz is a reakcióiktól.
Szerintem le kell ültetned a szüleidet, és úgy, hogy ők ülnek úgy beszélj velük. Az köztudott dolog, hogy az ügyfeleket is leszokták ültetni, mert ha reklamálnak, az ülő fél kevésbé kiabál. Bár ez egy nagy trauma lesz a szüleidnek. Még is mond: Anyu , apu, egy nagy butaságot követtem el. Csak ti tudtok segíteni. Kérlek benneteket,most nem a szidás, hanem a segítségetek az amire nagyon szükségem van.És akkor elővezetni a dolgot.
Ha Ők elkezdenek hangoskodni álld meg, hogy nem szólsz egy szót sem, hanem ha kellő időt adtál nekik az indulatuk levezetésére, akkor még egyszer kérni.
Anyu, Apu , segítsetek!
h.lye ribi szexelni tudsz 17 évesen, de megmondani h buta voltál azt nem... Éretlen vagy, nem kellene szexelni.
A hapsid szintén éretlen, nincs pénz óvszerre, esemény utánira, gyerekre hogy lesz?
Hát ha ahhoz nagylány voltál, hogy védekezés nélkül szexelj, akkor ehhez is legyél nagylány.
Ha meg védekeztetek, és amellett jött össze, akkor a szüleid is meg fogják érteni, hogy 100%-os módszer nincs.
"De az én szüleim nem értenek meg és nemtudom hogy mondjam el nekik."
Mégis mit vársz tőlük, hogy majd tapsikolnak örömükben, hogy milyen jó, hogy nagyszülők lesznek? Képzeld már egy kicsit magad az ő helyükbe! Ha neked terhes lenne a 17 éves lányod, akkor mit szolnál hozzá?
Mellesleg a mai éretlen, hülye p.csák igazi mintapéldánya vagy. Amíg össze-vissza kefélsz, addig érett, felnőtt nő vagy, de ha gebasz van, akkor csak egy rémült kislány, aki segítségre szorul. Nem akarom ismételni az előző hozzászólókat, de védekezni luxus?
"A hapsid szintén éretlen, nincs pénz óvszerre, esemény utánira, gyerekre hogy lesz?"
Hagyd már, a mai éretlen hülye gyerekek csak annyit tudnak, hogy zokniban lábat mosni, mert benyelik a sok hülyeséget, hogy az óvszer milyen szar. Az éretlen kiscsajok pedig simán elhiszik, hogy a srácnak latex allergiája van, hogy majd időben kiveszi és, hogy a szüzesség elvesztésénél nem lehet teherbe esni. Persze ők nem fognak tablettát szedni, de védekezés nélkül simán dugnak össze-vissza, mert úgyse esnek teherbe.
Szia! Szerintem minél előbb mondd el. Ha esetleg nem akarod megtartani - ezért is. Biztos vagyok benne, hogy a szüleid támogatni fognak. Biztosan idegesek lesznek, ez érthető is. De el kell fogadnod az ő véleményüket is. A fejedet nem fogják szerintem leszedni, max. hajtogatják, hogy mennyire felelőtlen voltál.
Majd írj, hogy mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!