Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit éreztetek, mit gondoltatok amikor elsőnek megjött?
tesióra előtt vettem észre, és nem volt nálam semmi.
az első gondolatom: a francbaaaaaaaaaaaaaaaaaa, most meg mit csináljak??? utána meg a folyamatos görcsölés...bár hálás vagyok az égnek, hogy nekem csak 15 éves koromban jött meg, sosem irigyeltem azokat a lányokat, akiknek mondjuk már 11 évesen megvolt. szegénykék...
Erezni nem ereztem semmit. Nem fajt a hasam, nem voltak gorcseim. Pont a 14-ik szulinapomon tortent, szoval minden szuletesnapomkor az eszembe fog jutni. Hazaertem a sulibol es ahogy szokasom tartja az elso ut a budiba vezetett. Ott meglattam valamit a bugyimban, de nem voltam 100%-ig biztos, hogy mi az. Szoval az elso gondolatom kb. az lehetett, hogy mi az. Megkerdeztem anyamtol es o megmondta, hogy jol sejtettem, ez ver, vagyis elerkezett az elso menstruaciom. Aztan a tovabbi gondolataim:"hogy a fran.ba fogok en menni az uzletbe betetet venni, mert szegyelm magam" meg, hogy szerencse hogy nem latszott, hogy atutottem."
15\L
5-ös: :D xD ..akkor jött meg? :D
Én 11 voltam nyáron történt..az első gondolatom: Jézusom !!! (de persze tudtam miaz. Aztán reszkető hanggal felhívtam anyámat(a mamámnál nyaraltam) ,utána megmutattam a mamámnak a bugyimat xD
1. Na neeeeee igye az nem az amire gondolok????
2. Hivjuk fel anyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!