Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit éreztetek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit éreztetek, mit gondoltatok amikor elsőnek megjött?

Figyelt kérdés

2012. nov. 4. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

tesióra előtt vettem észre, és nem volt nálam semmi.

az első gondolatom: a francbaaaaaaaaaaaaaaaaaa, most meg mit csináljak??? utána meg a folyamatos görcsölés...bár hálás vagyok az égnek, hogy nekem csak 15 éves koromban jött meg, sosem irigyeltem azokat a lányokat, akiknek mondjuk már 11 évesen megvolt. szegénykék...

2012. nov. 5. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
hát nekem elég korán jelentkezett azt sem tudtam mi az anyának mondtam és azt mondta hogy lehet a megfázástól van. egy nagyon kis mennyiség volt épp pár csepp. :) aztán másnap a suliba ugy megindult hogy rosszul is lettem. azonnal irány haza. nem volt valami jó élmény mint ahogy azóta sem.
2012. nov. 19. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Erezni nem ereztem semmit. Nem fajt a hasam, nem voltak gorcseim. Pont a 14-ik szulinapomon tortent, szoval minden szuletesnapomkor az eszembe fog jutni. Hazaertem a sulibol es ahogy szokasom tartja az elso ut a budiba vezetett. Ott meglattam valamit a bugyimban, de nem voltam 100%-ig biztos, hogy mi az. Szoval az elso gondolatom kb. az lehetett, hogy mi az. Megkerdeztem anyamtol es o megmondta, hogy jol sejtettem, ez ver, vagyis elerkezett az elso menstruaciom. Aztan a tovabbi gondolataim:"hogy a fran.ba fogok en menni az uzletbe betetet venni, mert szegyelm magam" meg, hogy szerencse hogy nem latszott, hogy atutottem."

15\L

2013. jún. 29. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
10 voltam. Pontosan előtte 1 nappal kérdezte meg az orvosom, hogy van-e már, én meg őszintén megmondtam, hogy dehogy van, ere mondja, hogy nem kell szégyellni, ez az egészség jele. Másnap amikor megláttam a vért, elkezdtem szédülni majd azzal nyugtattam magam, hogy egészséges vagyok, de jó nekem, de pár óra múlva elkezdtem bőgni és rosszul éreztem magam, már lelkileg. Fizikailag nem fájt, úgy emlékszem.
2013. dec. 30. 01:10
 15/16 anonim ***** válasza:

5-ös: :D xD ..akkor jött meg? :D

Én 11 voltam nyáron történt..az első gondolatom: Jézusom !!! (de persze tudtam miaz. Aztán reszkető hanggal felhívtam anyámat(a mamámnál nyaraltam) ,utána megmutattam a mamámnak a bugyimat xD

2014. jan. 31. 15:54
 16/16 anonim válasza:

1. Na neeeeee igye az nem az amire gondolok????

2. Hivjuk fel anyát

2016. jún. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!