Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy a nektek tetsző személlyel azért nem jöttetek össze, mert túl kevésnek éreztétek magatokat hozzá és úgy gondoltátok jobbat érdemelne nálatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 18:23
2/9 anonim válasza:
ja... aztán mégis összejöttünk. Kiderül, hogy mégiscsak én vagyok a jobb ember. És otthagytam.
3/9 anonim válasza:
en sosem ereztem ilyet.tisztaban vagyok az ertekeimmel es a hibaimmal is,tudom,hogy nem vagyok senkinel sem kevesebb.mellesleg,mindenkinek vannak hibai,szoval ezen kar agyalni.ne legyen onbizalomhianyod,mert akkor sosem lesz epkezlab kapcsolatod.
4/9 anonim válasza:
Hadd döntse el ő, hogy elég jó vagyok-e neki, egy próbát megér.
5/9 anonim válasza:
nah,erre a kerdesre is kar volt valaszolni.az ember nem trollkodik,es probal normalis tanacsot adni,erre lepontoznak.koszi :D
6/9 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, sőt én zöld kezet adtam mindenkinek.
Köszönöm a válaszokat! Még jöhetnek.
2012. okt. 25. 18:48
7/9 anonim válasza:
Mese habbal. Ez pusztán kifogás. Hadd döntse el a másik, hogy elég jó e hozzá.
8/9 anonim válasza:
Még nem volt, de elhiszem, hogy pl. egy srác félénk egy olyan lánnyal szemben, akinek mondjuk magasabb a végzettsége vagy jobban keres, vagy "túl szép" hozzá...szerintem van, aki emiatt nem mer udvarolni.
9/9 anonim válasza:
Ezt szerintem verd ki a fejedből..
Olyan nincs, hogy valaki túl jó lenne hozzád.
Mindenkinek vannak hibái, de ha ezt nem képes elfogadni valaki egy kapcsolatban, akkor nem is érdemli meg a párját.
De amíg esélyt sem adsz a másiknak, addig sosem derül ki, hogy ő mit érezne irántad,hogy viselkedne, meg hogy mennyire nyílna meg feléd(sebezhetőség).
Egy esélyt szerintem minimum megér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!