Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már úgy valaki iránt, hogy túl tökéletesnek gondoltátok magatokhoz őt, ezért inkább nem is jöttetek vele össze, még ha lehetett volna is valami?
Kérdező, én pont alig 1 hete ismertem meg egy lányt a csajokespasik.hu-n. Direkt nem veszem komolyan se az oldalt, se ezt a helyzetet, pedig a lány gyönyörű. "Túl tökéletes magamhoz". Elképzeltem, hogy járunk, facebookon közös kép, hencegés a haveroknak, aztán hamar beláttam, (fél perc alatt) hogy ez az, ami sose fog megvalósulni.
Na de mindenesetre felvettem msnre, és 3 nap múlva lépett fel, (megvoltam győződve róla, hogy letiltott) és rögtön azzal kezdte hogy beteg volt és most is az. Mondom oké, elhiszem. Rákérdeztem, hogy közömbös vagyok-e a számára, azt írta, hogy érdekes vagyok. Ebből nem derült ki, hogy tetszem-e neki, de az sem, hogy nem. Így hát úgy döntöttem, hogy lazán fogom fel a helyzetet, nem is élem bele magam, mert szerintem max. 1 hét és bevallja, hogy csak barátkozni akar, meg kíváncsiságból regisztrált fel az oldalra, nem akar komoly kapcsolatot vagy megismerkedett azóta mással, és ennyi volt.
Mennie kellett, ezért direkt elköszönés mellett megkérdeztem hogy beszélünk majd még? Mondta hogy igen...
majd meglátjuk, hogy állja-e a szavát. :)
21 és fél/F
Szerinted?
Szerintem ez butaság, mert ha te szereted, ő szeret, akkor miért taszítanád el magadtól?:)
Elsőnek: Alpári bunkó lehetsz ekkora egoval, csodálkozom, hogy lány hozzád szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!