Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már úgy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már úgy valaki iránt, hogy túl tökéletesnek gondoltátok magatokhoz őt, ezért inkább nem is jöttetek vele össze, még ha lehetett volna is valami?

Figyelt kérdés
Meg hogy mindig szürke egérkének éreztétek magatokat mellette és úgy gondoltátok, ő nálatok sokkal jobbat érdemel.
2011. febr. 15. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Háát általában nálam forditva van...magam tartom túl tökéletesnek a csajokhoz xD És ezért nem érdemel meg akárki xD Amugy nálam jobbat nem érdemel senki :D
2011. febr. 15. 13:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, éreztem már. Pontosabban olyat, hogy abban az időszakban nem hozom a legjobb önmagamat, ami méltó lenne hozzá/hozzánk. Pszichés, anyagi, fizikai dolgok pl. Kell, hogy fejleszd magad ha így érzel, hogy egyenrangúnak érezd magad vele. Ezt tettem és ha elutasít is tudom, hogy a büszkeségem nem sérül.
2011. febr. 15. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Én tökéletes vagyok, a nőstények nem sz4rt sem érnek. Ez a helyzet még elmélet szintjén is lehetetlen hogy előforduljon.
2011. febr. 15. 14:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen! Ez volt az oka annak, hogy nem jöttem össze egy lánnyal, akivel egészen jól alakultak a dolgok. Úgy éreztem, hogy kevés vagyok hozzá képest. 2X randiztunk, utána még pár sms-t küldtem neki, de úgy éreztem, hogy a jelenlegi állapotomban nem jöhetek össze vele, mert ő jobbat érdemelne nálam.
2011. febr. 15. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezek a válaszok de szarok... Hadd döntse már el valaki kihez vonzódik... ha azt mondom egy pasiról hogy jobbat érdemel nálam ahhoz képest hogy velem akar együtt lenni, azzal felülbírálom a döntését... nem mondhatom meg senkinek hogy kire nyomuljon, szíve joga... amúgy meg mindenkinek vannak stiklijei, összejöttök aztán 1-2 hónap alatt rájössz hogy mi nem stimmel xD
2011. febr. 15. 16:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is volta már így, jó hogy nem megköveztek érte. Na és akkor mivan? Lehet hogy ezzel felülbírálom a másik döntését, ha velem akar összejönni, de a másik sem atyaúristen, miért ne bírálhatnám felül egy döntését??? Ha nem merném felülbírálni vagy ellentmondani neki az ugyanúgy az önérzet csorbulását jelentené. Sztem az "énvagyok az isten" jellegű válaszok sokkal sz.rabbak...
2011. febr. 18. 13:21
 7/10 anonim válasza:
Eszednél vagy? Ha tökéletes ne hagyd ki! Később bánni fogod mint a kutya!
2011. febr. 18. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mert ÉN vagyok az abszolut TÖKÉLETES,ha valakivel össze jövök érezze magát megtisztelve,hogy abban a kegyben részesül,hogy a barátnőm lehet.
2011. febr. 18. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, én pont alig 1 hete ismertem meg egy lányt a csajokespasik.hu-n. Direkt nem veszem komolyan se az oldalt, se ezt a helyzetet, pedig a lány gyönyörű. "Túl tökéletes magamhoz". Elképzeltem, hogy járunk, facebookon közös kép, hencegés a haveroknak, aztán hamar beláttam, (fél perc alatt) hogy ez az, ami sose fog megvalósulni.

Na de mindenesetre felvettem msnre, és 3 nap múlva lépett fel, (megvoltam győződve róla, hogy letiltott) és rögtön azzal kezdte hogy beteg volt és most is az. Mondom oké, elhiszem. Rákérdeztem, hogy közömbös vagyok-e a számára, azt írta, hogy érdekes vagyok. Ebből nem derült ki, hogy tetszem-e neki, de az sem, hogy nem. Így hát úgy döntöttem, hogy lazán fogom fel a helyzetet, nem is élem bele magam, mert szerintem max. 1 hét és bevallja, hogy csak barátkozni akar, meg kíváncsiságból regisztrált fel az oldalra, nem akar komoly kapcsolatot vagy megismerkedett azóta mással, és ennyi volt.

Mennie kellett, ezért direkt elköszönés mellett megkérdeztem hogy beszélünk majd még? Mondta hogy igen...

majd meglátjuk, hogy állja-e a szavát. :)

21 és fél/F

Szerinted?

2011. febr. 18. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez butaság, mert ha te szereted, ő szeret, akkor miért taszítanád el magadtól?:)

Elsőnek: Alpári bunkó lehetsz ekkora egoval, csodálkozom, hogy lány hozzád szól.

2011. febr. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!