Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?

Figyelt kérdés

18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?

[link]

2012. okt. 31. 23:39
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ez igénytelenség.Bármi történt semmi nem indokolhatja ezt az elhanyagoltságot,főleg egy fiatal nő esetében!
2012. nov. 1. 01:20
 32/41 Diarmand ***** válasza:

Hát gyerekek... ez rettenet.

Kezdeném ezzel a "senki nem tudja mi történt a múltban" dologgal. Annyiszor, de annyiszor leírtam már, hogy a létező összes fogorvosi székben átélhető fájdalom túlélhető. Nincs neki semmi se a múltjában, csupán igénytelen a saját szájával szemben, ez eredményezte azt ami a képen van és most egész egyszerűen szégyell elmenni és/vagy be van sz@rva a fájdalomtól (fölöslegesen).

Megjegyzem milyen érdekes, hogy az állítólagos barátod csak úgy hagyta lefotózni a fogsorát ;)

Gyönyörűek azok a fognyaki szuvasodások és innen is üdvözlöm azokat az embereket akik szépen körbenyalogatnák azokat a fogakat. Nekem az étvágyam is elmenne. Mint írtam, a fogmosást rendesen hanyagolod, s gyanítom hogy a hideg-meleg-édes hármas is heves fájdalmakat tud előidézni a szádban. Az ínyed durván be van gyulladva s szépen leterjedt a szuvasodás a fogakon. Nem kevés munka lenne a száddal s még ki sem nyitottad b@szki. Talán jobb is ha nem látunk bele.

Lehet, hogy éppen nem fáj(nak), de ha egyszer beindulnak, akkor a fejed fogod a falba verni, ezt garantálom. Nekem nem akármilyen fájdalmaim voltak már a fogaim miatt, tudom miről beszélek.

Amúgy nem értem az embereket. Fáj a fogam? Veszek be gyógyszert. Elmúlt? El. Akkor nem megyek el fogorvoshoz. Pár hónapig semmi gond, aztán megint fáj... srácok, alapból el kéne menni, az hogy némely kezelés fájdalmas nem mentség. Aki fosik a fájdalomtól, keressen meg privátban és olyanokat mesélek neki hogy röhögve fog beülni a székbe még gyökérkezelésre is.

Jegyezzük meg: a beavatkozás akkor lehet fájdalmas (tehát nem mindig) ha a fog gyulladt. De meg kell várni míg begyullad? Ezt senki nem mondta.

Hogy válaszoljak is. Kiraknám? B@szki, még a barátnőm sem lenne. Ezzel a szájjal csókolna? Ezzel brokizna? Nincs az az isten...

2012. nov. 1. 01:59
 33/41 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek/legtöbbünknek van rossz tapasztalata a fogfúrásról/ húzásról. 10 évesen ki kellett húzni egy tejfogamat, hogy alatta nőni tudjon szépen a maradandó. ez a tejfogam még egyáltalán nem mozgott, a "doktornéni" meg minden érzéstelenítés nélkül kezdte el cibálni (elég erős fogaim vannak). amikor elkezdte annyira fájt, hogy el akartam futni, de anyum velem volt és visszatartott, hogy márpedig ki kell húzni, ha szép fogakat akarok, ezért visszaültem, de még mindig nem nagyon akartam hagyni magam. szóval 3-an fogták le a fejemet, és torokból ordítottam, míg a doktornő kifeszítette a számat és cibálta a fogamat, és éreztem,hogy ömlik a vér a fogam helyéből le a torkomon, csorgott ki a számon is stb.

2 tömött fogam van, az egyiket most tömettem újra, és nagyon jó fogorvost találtam, nem is éreztem semmit (tényleg semmit) Szóval gyerekkorom óta rossz tapasztalataim voltak csak (idáig) a fogorvosokról, de nem érdekel, nem akarok 10 év múlva fogatlan vagy protkós lenni. Azóta napi 2X minimum fogat mosok, és gyakran fogselymezek is. Este akármilyen álmos vagyok, akkor is kimegyek fogat mosni, olyan nincs hogy úgy fekszem le, hogy nem mostam fogat. Szerintem hosszútávon nagyon meg fogja bánni, hogy nem kezeltette a fogait.

A kérdésre válaszolva ismerek olyan fiút, akinek a barátnőjének csúnya, rossz fogai vannak, szóval igen, van akit nem zavar, de én nem járnék rossz fogú fiúval.19/L

2012. nov. 1. 11:53
 34/41 Diarmand ***** válasza:

"és éreztem,hogy ömlik a vér a fogam helyéből le a torkomon, csorgott ki a számon is stb. "

Erre mondjuk azt, hogy a gyerekkori rossz emlékek kb nem léteznek ebben az esetben, ugyanis csak Te Magad nagyítottad fel ilyen véresre a dolgot. A tejfognak gyökere sincs.

Nem lehordalak csak ez is bizonyíték arra, hogy kisgyerekként mennyire borzalmasnak éljük meg azt ami valójában nem az. Ezért hülyeség gyerekkori emlékekre hivatkozni hogy jajnemmegyekdokihoz.

2012. nov. 1. 12:17
 35/41 anonim ***** válasza:

pedig egyáltalán nem hülyeség.

Én is emiatt rettegek.

Kiskoromban érzéstelenítő nélkül tömött a doki,és azt hittem meghalok úgy fájt.

Azóta félek.

2012. nov. 1. 12:23
 36/41 anonim ***** válasza:

"és éreztem,hogy ömlik a vér a fogam helyéből le a torkomon, csorgott ki a számon is stb. "

ezt én írtam. persze, gyerek voltam, lehet fel is nagyítottam, de szerinted egy testrész, aminek a helyén kell lennie, de kitépik nem vérzik?? vérzett az rendesen, hidd el. na mindegy, csak kötözködni akarsz.

de igazad van... nekem bármilyen ennél rosszabb élményem is lett volna, nem érdekelne, a fogam fontosabb, mint a félelmem.

2012. nov. 1. 12:29
 37/41 Diarmand ***** válasza:

Nem kötözködni akarok, csupán azt mondom, hogy ne akard összehasonlítani a nyílt törést a tű szúrásával az ujjad végén. Mert egy tejfog eltávolítása és egy maradandó fog kiszedése között ekkora a különbség.

Gyerekként érthető a félelem, hiszen számodra ismeretlen eszközökkel benyúlnak a szádba, hangzavar, a fájdalomtűrésed sem mérhető össze a maival stb... ezért mondom, hogy felnagyítod (meg kb mindenki). Egy gyökér nélküli fog eltávolításakor hagy ne folyjon már a vér mint egy horrorban :)

Nem azt mondom, hogy nem mondasz igazat, elvégre mégis vérzett a seb. A továbbiakban már pszichológiai úton kellene vizsgálni az egészet, hogy mit miért, de fölösleges.

A hozzáállásod az egészhez meg dicséretes!

2012. nov. 1. 13:16
 38/41 anonim ***** válasza:
oké, ezt megbeszéltük.:) a lényeg, hogy kérdező, ha jó barátnője vagy a lánynak, biztasd, hogy menjen el egy fogorvoshoz, mert így nem lesz jó vége. bármi is történt vele, biztos,hogy nem történhet meg újra. :)
2012. nov. 1. 14:47
 39/41 anonim ***** válasza:
Hannibal Smith: "az sem a rendszeres fogápolást feltételezi." nekik a tic-tac már rendszeres fogápolás ;)
2012. nov. 3. 00:53
 40/41 anonim ***** válasza:
nem olyan átlag alatti ennek a csajnak a fogsora...én félévente eljárok szűrésre és amikor megemlítem a diplomás kollégáknak, hogy 14-15 ezret (mire jó az egészségpénztár)otthagyok a magánorvosnál egy fogkőleszedésért, ellenőrzésért és ecsetelésért és sokallja, de még a körzeti dokit se látta, akkor a hajam égnek áll...(az illető leheletétől meg pláne, nem véletlen emlegettem neki a félévenkénti szűrést :S)
2012. nov. 3. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!