Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan lányról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan lányról aki nem hord ékszert és nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Szép bőr, ápoltság, szép frizura minden meg van amúgy :)
2012. okt. 23. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen szép.:)
2012. okt. 23. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Néha jobb hogy nincs sminkelve meg minden. Én sem szoktam magam túlzottan sminkelni ékszereket sem hordok, de a párom így tart szépnek.
2012. okt. 23. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:

gondolni azt gondolom hogy "mennyire szebb lenne egy kis sminkkel"

ékszert én sem hordok, viszont nem hiszem hogy van olyan lány aki ne érezné jobban magát teljesen tökéletes bőrrel, hosszabb szempillával.. jót tesz az önbizalmadnak, szerintem jó dolog a sminkelés. aki túlzásba viszi az meg úgy járt.

2012. okt. 23. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előny, egyértelmű. Persze azért nem mindenkinek áll jól a smink hiánya. De boldog vagyok énis, amikor egy természetes szépséget látok.
2012. okt. 23. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

azt, hogy faszate :) én még a körömlakkért se vagyok oda :DDD

18/f

2012. okt. 23. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt hogy ez a nő kell nekem!! :) Nem karácsonyfát akarok fogdosni, hanem egy szép természetesen ragyogó nőt. A szép nő karácsonyfadísz nélkül is az, a randa meg azt akaszt magára, olyan szijúindiánt fabrikál magából amilyet akar, akkor sem fog tetszeni. Nem az ékszereken, ronda tetoválásokon és tárabáré fülbevalókon múlik,hogy kit választok. Ezeket teljesen figyelmen kívül hagyom, annyira nulla, csak nőkre kitalált dolgok. Kettő dolog ami számít: Természetesen is nőnek nézzen ki, és persze a pénz pénz pénz! Utóbbit ne vedd komolyan, csak erre mostanában nagyon érzékenyek. De a stílusos ,nőies öltözködés az azért mégis fontos azért,de azt ruhára értem, nem ékszerekre.
2012. okt. 23. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok a legszebb smink nélkül, mert kicsik a szemeim. De mégsem zavar senkit már rájöttem :) Csak púdert teszek magamra és ennyi. Így is elfogadnak. Azt hittem mindenki rajtam fog nevetni. Régen mindig ha kellett képes voltam órákig kenegetni magam. De beleuntam... Így 30 perc alatt kész vagyok, fürdés, haj, púder :) Jó érzés az alvás reggelente :D :D
2012. okt. 23. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Púder az minek? A fenekedre? Arcon például engem kimondottan irritálna, meg pattanáskeltő,mert eltömíti a pórusokat. Mindig attól rettegnék, hogy rákeni az arcomra a púderét, és bajom lesz tőle. MEg fullasztó is. Sosem értettem ezt.
2012. okt. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!