Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?

Figyelt kérdés

18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?

[link]

2012. okt. 31. 23:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
A véleményem minden rosszindulat nélkül annyi h nem fogja túl sokáig birtokolni őket. Nem a fogorvoshozvaló nemjárástól néznek ki így azok a fogak. Én minden este mosom még akkor is ha már rohadtul nincs kedvem. Nem szeretnék 30 éves koromra protkót.
2012. nov. 1. 00:24
 22/41 anonim ***** válasza:
0%

elfogadom, ok , te kidobád ha nem megy el orvoshoz.

én nem, nem vagyok szívtelen, a fogászat fáj a fürdés nem.. ettől függetlenül próbálnék segíteni neki megtalálni a legkevésbé fájdalmas megoldást.

2012. nov. 1. 00:27
 23/41 anonim ***** válasza:
lesz*rom ha fáj, de nem kell hagyni, hogy ilyen állapotba jussanak a fogai, vagy ha pedig ilyen állapotban vannak, akkor pedig megelőzni a nagyobb és FÁJDALMASABB problémát.
2012. nov. 1. 00:30
 24/41 anonim ***** válasza:

ez igaz, de ha nem akar menni, nem tudsz mit tenni :/

és én azt is elfogadnám

2012. nov. 1. 00:36
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

akkor te nem is szeretnéd őt igazán. ha igazán szeretnéd őt, akkor azt néznéd, hogy mi a legjobb neki, mi válik a legjobban a javára, mi szolgálja az ő célját, a saját érdekét.

nem kell nyomni a sz*rt, hogy jajj drágám én így is szeretlek, meg minden. azzal nem lesz neki jobb, hanem 2-3 év múlva ugyanúgy ki fognak hullani a fogai a p*csába.

igenis el kell érni azt, hogy elmenjen a fogorvoshoz. lekűzdeni azt a régi traumát, és ennyi. akár közös erővel is :) ez szolgálja az egyéni fejlődést, és ezzel tennél neki igazán jót, nem pedig azzal, hogy jajj drágám én így is szeretlek (rohadó fogakkal).

tudod mennyire örültem volna neki, ha annak idején engem elrugdos valaki fogszabályozásra? nagyon. de mindenki csak a fasságot nyomta, hogy jajj nekem így is jó vagy, meg mi így is szeretünk stb stb. (csajspanok részéről).nem akartam menni igen, hülye voltam, belátom. qrvára örültem volna neki, ha akár 1 barátom is leveszi ezt az átkozott maszkot, és megmondja, h figyelj Smith úgy nézel ki mint a sz*r, el kéne menned fogszabályozásra, de nagyon sürgősen. de nem így történt :) hülye voltam nagyon, és senki nem adott kezdőlökést, csak most egy pár hónappal ezelőtt :) de így viszont már több mint negyedmilliós történet lesz.

2012. nov. 1. 00:48
 26/41 anonim ***** válasza:

jó én is próbálnám rábeszélni, de szakítással nem fenyegetném az tuti..

egyébként nekem is van hasonló történetem csak nem fogszabályzóval, de én se voltam hajlandó azt tenni amit mondtak aztán szerencsére túl nagy baj nem lett belőle.. csak nekem mindig mondta mindenki h ne légy hülye, csináld úgy ahogy mondják.. dehát nem halgattam rájuk

2012. nov. 1. 00:53
 27/41 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés hogy rá kellene venni fogorvosra. 99.9%-ig biztos vagyok benne hogy ez lehetetlen. Még a barátja sem tudja mi volt a múltban, nem sok ember tud róla. A barátjának semmi baja nincs eddig vele, csókolóznak, stb. Igazából az a kérdés hogy ez nyilván egyre rosszabb lesz, és mit tennétek akkor? Szakítanátok a miatt mert nem megy el?
2012. nov. 1. 00:55
 28/41 anonim ***** válasza:

Dehogy szakítanék, de mint mondtam ha vki szereti a másikat nem hagyja csak úgy el, nem olyan könnyű azt megtenni.

Csak annyit árulj el h a fájdalomtól fél v hogy elrontják a fogát?

2012. nov. 1. 01:01
 29/41 anonim ***** válasza:
Mert ha teszem azt, a barátja nem szakít vele ha rosszabbodna a helyzet, akkor hajlandó lesz az egész életét rohadó szájjal leélni? Nézze már meg a fogait könyörgöm! Nem ijeszti meg egyáltalán? Ja bocs, ha a pasiját nem zavarja, akkor tök mindegy, nem? Akkor tényleg nem számít... pff... Mielőbb el kéne látogatnia a fogorvoshoz, előbb utóbb úgy is ott fog kikötni, ha meg csak húzza az időt, akkor még rosszabb állapotban fog bekerülni. Nem értek ugyan a fogakhoz, de később még ennyire se lesz menthető a helyzet, mint most!!! Nekem is volt rossz tapasztalatom fogorvossal, belevájta a lyukba a hülye fém pálcáját, úgy fájt mit az atom, de most nekem meg fogszabályzó kellett, úgyhogy kénytelen voltam elmenni, mert egy szép, fehér mosolynál nincs szebb! Ha meg jó barátnő akarsz lenni, igenis ráveszitek a barátjával együtt, hogy látogasson el egy fogászatra!
2012. nov. 1. 01:02
 30/41 anonim ***** válasza:
amíg nem toom mi az a dolog ami miatt nem megy el, nem válaszolok. ugyanis ez dönt el mindent. ha valami ordenáré fasság, és nem lenne rá hajlandó, hogy megbeszéljük, vagy változtassunk rajta, tuti kiraknám.
2012. nov. 1. 01:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!