Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?
18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?
elfogadom, ok , te kidobád ha nem megy el orvoshoz.
én nem, nem vagyok szívtelen, a fogászat fáj a fürdés nem.. ettől függetlenül próbálnék segíteni neki megtalálni a legkevésbé fájdalmas megoldást.
ez igaz, de ha nem akar menni, nem tudsz mit tenni :/
és én azt is elfogadnám
akkor te nem is szeretnéd őt igazán. ha igazán szeretnéd őt, akkor azt néznéd, hogy mi a legjobb neki, mi válik a legjobban a javára, mi szolgálja az ő célját, a saját érdekét.
nem kell nyomni a sz*rt, hogy jajj drágám én így is szeretlek, meg minden. azzal nem lesz neki jobb, hanem 2-3 év múlva ugyanúgy ki fognak hullani a fogai a p*csába.
igenis el kell érni azt, hogy elmenjen a fogorvoshoz. lekűzdeni azt a régi traumát, és ennyi. akár közös erővel is :) ez szolgálja az egyéni fejlődést, és ezzel tennél neki igazán jót, nem pedig azzal, hogy jajj drágám én így is szeretlek (rohadó fogakkal).
tudod mennyire örültem volna neki, ha annak idején engem elrugdos valaki fogszabályozásra? nagyon. de mindenki csak a fasságot nyomta, hogy jajj nekem így is jó vagy, meg mi így is szeretünk stb stb. (csajspanok részéről).nem akartam menni igen, hülye voltam, belátom. qrvára örültem volna neki, ha akár 1 barátom is leveszi ezt az átkozott maszkot, és megmondja, h figyelj Smith úgy nézel ki mint a sz*r, el kéne menned fogszabályozásra, de nagyon sürgősen. de nem így történt :) hülye voltam nagyon, és senki nem adott kezdőlökést, csak most egy pár hónappal ezelőtt :) de így viszont már több mint negyedmilliós történet lesz.
jó én is próbálnám rábeszélni, de szakítással nem fenyegetném az tuti..
egyébként nekem is van hasonló történetem csak nem fogszabályzóval, de én se voltam hajlandó azt tenni amit mondtak aztán szerencsére túl nagy baj nem lett belőle.. csak nekem mindig mondta mindenki h ne légy hülye, csináld úgy ahogy mondják.. dehát nem halgattam rájuk
Dehogy szakítanék, de mint mondtam ha vki szereti a másikat nem hagyja csak úgy el, nem olyan könnyű azt megtenni.
Csak annyit árulj el h a fájdalomtól fél v hogy elrontják a fogát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!