Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
2 hónapja van együtt egy fiúval. A pasi elég ronda,de mély a zsebe. A pasinak a legjobb haverja ezzel szemben nem egy pénzeszsák,de legalább elég dögös. A csajnak rögtön szemet szúrt,és az "együtt járás" 2 hetétől csalja a haverral a pasiját egy héten 5x-6x. vélemény?2012. okt. 22. 19:33
1/15 anonim válasza:
Tönkretett egy barátságot... fejlövés!
2/15 anonim válasza:
Első : azért a haver sem lehetett akkora cimbi. :D
A csaj egy ribanc,a "haver" meg egy f@sz.
4/15 anonim válasza:
Így van! Fejlövés mindkettőnek!
5/15 VVMMvvmm válasza:
Mély a zsebe.Hát ha az ürességtől mély akkor ne
csodálkozzunk a kialakult helyzeten.A kérdezőt
egyébként zavarja ez?
6/15 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Nem tett tönkre barátságot. Barátok nem kezdenek ki a másik nőjéval/faszijával.
7/15 VVMMvvmm válasza:
Félek akkor én soha nem leszek jó barát.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem,történetesen a pénztől mély a zsebe.
Engem annyiban érint a dolog,hogy a történetben a nőci a valóságban a legjobb barátnőm,csak kíváncsi voltam,mások hogy reagálnának egy ilyenre.
2012. okt. 22. 19:45
9/15 anonim válasza:
én elmondanám a pasijának. aztán meg rendezzék le ahogy tudják
10/15 VVMMvvmm válasza:
Nem zavarna a dolog, feltéve ha kultúráltan viselkednek
egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!