Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?

Figyelt kérdés

18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?

[link]

2012. okt. 31. 23:39
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Hát nem szép látvány az hétszentség.
2012. okt. 31. 23:49
 12/41 anonim ***** válasza:
25%

Juj.

Figyelj. Én lány vagyok, nekem kellett már gyökérkezelni fogam. Nagyon fáj...

2012. okt. 31. 23:52
 13/41 anonim ***** válasza:

Hát nekem az egyáltalán nem fájt.

A húzás borzalmas volt...

Szóval ne várd meg a húzást mert az kbszottul fáj.

Főleg ha belesz gyulladva a fogad mint nekem volt..

2012. okt. 31. 23:53
 14/41 anonim ***** válasza:

tök emberfüggő. nekem pl a fogam első gyk-énél kaptam 2 szurit is, a 2. alkalommal meg 3-at, plusz egyet intrapulpárisan is, úgy fájt. a harmadik körben viszont már semmit sem :) azóta is jól van a fogam, csak éppen halott.

de a kérdező fogai 2 éven belül tuti mind repülnek ha így megy ez tovább.

2012. okt. 31. 23:56
 15/41 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a fogsor, hanem egy nagyon-nagyon jó barátnőmé. Van neki barátja és nincs gondja ebből (legalábbis nem tette szóvá). Tuti nem fog elmenni fogorvoshoz, a régebbi élmény nem publikus, de szerintem ti is így lennétek vele. Szerintem rendszeresen most fogat, ami a fogain van az szerintem fogkő. A rossz fogak és a fogkő ellenére sem büdös a szája, bár erre eléggé ügyel ahogy figyeltem, mert mindig rágó vagy tic-tac van nála.
2012. nov. 1. 00:00
 16/41 anonim ***** válasza:

De igen, rohadtul el fog menni a fogorvoshoz. Nekem még nem volt olyan hejj de nagy fogfájásom, de ismerek olyat akinek volt. Hidd el az elirányítja az embert a fogdokihoz, múltbeli élmények ide vagy oda :) Vagy jöhet a féltégla... Szóval szerintem inkább most menjen, mint később, nagy nagy fájdalmakkal, sz*rrágyulladt fogakkal(akkor egyébként még az érzéstelenítő sem hat).

Úgyhogy sztem próbáld meg rábeszélni.

2012. nov. 1. 00:04
 17/41 anonim ***** válasza:

Nem akarom firtatni mi az oka h nem mer elmenni, de hidd el nagy baja lehet belőle ha nem tesz vmit!

Egyébként sose hagynék el emiatt senkit akit már szeretek :)

2012. nov. 1. 00:06
 18/41 anonim ***** válasza:
én csak szimplán képtelen lennék megcsókolni.
2012. nov. 1. 00:06
 19/41 anonim ***** válasza:

miért lennél képtelen megcsókolni?

az 1 dolog h lehet h nem jönnék össze így vele de ha jól néz ki és aranyos akkor igen és ha szeretem meg is csókolnám!

2012. nov. 1. 00:12
 20/41 anonim ***** válasza:

látom nem sikerült levenni a lényeget a legelső írásomból.ha bennem van annyi igényesség, hogy mindent megteszek azért, hogy az egyébként gané, romlandó fogaim jók legyenek, elvárom ugyanezt a másik féltől is. ez olyan mintha nem fürdene. mert a kérdező állításával ellentétben biztos, h nem mos fogat.akkor nem lenne fogköve.

fogkő:

Étkezés során a fogak, a fogpótlások és a protézisek felszínén kialakul egy vékony, színtelen, szabad szemmel alig látható plakkréteg.

Ez nagyrészt feloldódott ételmaradékból áll, és kitűnő táptalaj a baktériumok számára. A plakk, idővel a nyálban jelenlevő ásványi anyagok - kálcium, foszfát - hatására egyre keményebbé válik, majd elmeszesedik. Ezt az így létrejött, meszes plakkot nevezzük fogkőnek.

figyeltek? IDŐVEL. ha rendszeresen mosna fogat, és jól, nem maradna ott a plakk, nem tudna megkeményedni, nem lenne fogköve.

a másik dolog meg, h sztem az ínye is sz*rrá van gyulladva, az sem a rendszeres fogápolást feltételezi.

2012. nov. 1. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!