Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?
18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?
Egy dolog, ha valakinek rossz/hiányzik a foga, meg egy másik, ha nem ismeri a fogkefét. A képen az utóbbi kategória látható. Az a rengeteg lerakódás és ratyi undorító, és nem a lyukas fogak miatt van.
Egyébként a fogorvoslás rengeteget változott az elmúlt 10-15 évben. Anno tényleg kínzás volt, manapság meg már sokszor egy foghúzás is röhögve elviselhető. Nekem még az állkapcsomat is átfúrták úgy, hogy észre se vettem.
bloahhhh:SS
Én lány vagyok de összefosnám magam ilyen fogakkal.
Most is van egy lukasfogam amivel eddig féltem elmenni orvoshoz,de ezekután asszem jövőhéten az első utam az lesz..:S
Ez a tiéd? Nagyon nagy baj lehet belőle ha nem kezelteted.
Én is nagyon tartok a fogorvostól, de ha ilyen lenne a barátnőm foga elvinném altatásos fogászatra. Ott nem érezni semmit és mivel fizetős jócskán nem is szúrják el a fogaid.
nos. a helyzet a következő:
nekem most fájdogál néha 1 fogam. egyet gyökérkezelni kellett. mindkét fogat elkúrta az itthoni fogászom, ezekből adódóan van ez, amit most leírtam. plusz ferdék is a fogaim.
a lényeg: dolgozok mint az állat, koliban kenyéren meg vizen élek, csak hogy legyen pénzem beszabályoztatni a fogaim, meg állandóan úton vagyok, lógok az óráimról, csak hogy el tudjak menni a fogorvoshoz, rendberekatni a fogaim :)
Innentől kezdve neked s tudnod kell, hogy mit várnék el a barátnőmtől :)
Rossz foggak egyenlőek a büdos szájjal.
Nem minden fogorvos olyan borzalmas. Nekem húzták és jó volt a doki, persze szerintem nincs senkinek jó élménye a fogorvossal kapcs. Privibe leírnád nekem mi aza rossz érzés?
huh bocs lehet kicsit bunkó voltam.
Szóval szerintem is csináltasd meg mert azzal hogy húzod az időt csak szarabb lesz...
Mi lesz majd?
Elöl kihúzzák a fogaid és fogatlan leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!