Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a lányról aki ezeket a fogakat birtokolja?

Figyelt kérdés

18 éves, Egy a múltban történt rossz élmény miatt nem fog soha többet fogorvoshoz menni. Mit szólnátok hozzá ha a barátnőtök lenne? Kiraktátok emiatt?

[link]

2012. okt. 31. 23:39
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem túl bizalomgerjesztő.
2012. okt. 31. 23:42
 2/41 anonim ***** válasza:

Egy dolog, ha valakinek rossz/hiányzik a foga, meg egy másik, ha nem ismeri a fogkefét. A képen az utóbbi kategória látható. Az a rengeteg lerakódás és ratyi undorító, és nem a lyukas fogak miatt van.

Egyébként a fogorvoslás rengeteget változott az elmúlt 10-15 évben. Anno tényleg kínzás volt, manapság meg már sokszor egy foghúzás is röhögve elviselhető. Nekem még az állkapcsomat is átfúrták úgy, hogy észre se vettem.

2012. okt. 31. 23:42
 3/41 anonim ***** válasza:
Ha szeretném az illetőt akkor nem zavarna kivéve ha azt valamilyen fertőző húsevő vírus okozná
2012. okt. 31. 23:43
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

bloahhhh:SS

Én lány vagyok de összefosnám magam ilyen fogakkal.

Most is van egy lukasfogam amivel eddig féltem elmenni orvoshoz,de ezekután asszem jövőhéten az első utam az lesz..:S

2012. okt. 31. 23:43
 5/41 anonim ***** válasza:

Ez a tiéd? Nagyon nagy baj lehet belőle ha nem kezelteted.

Én is nagyon tartok a fogorvostól, de ha ilyen lenne a barátnőm foga elvinném altatásos fogászatra. Ott nem érezni semmit és mivel fizetős jócskán nem is szúrják el a fogaid.

2012. okt. 31. 23:44
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

nos. a helyzet a következő:

nekem most fájdogál néha 1 fogam. egyet gyökérkezelni kellett. mindkét fogat elkúrta az itthoni fogászom, ezekből adódóan van ez, amit most leírtam. plusz ferdék is a fogaim.

a lényeg: dolgozok mint az állat, koliban kenyéren meg vizen élek, csak hogy legyen pénzem beszabályoztatni a fogaim, meg állandóan úton vagyok, lógok az óráimról, csak hogy el tudjak menni a fogorvoshoz, rendberekatni a fogaim :)

Innentől kezdve neked s tudnod kell, hogy mit várnék el a barátnőmtől :)

2012. okt. 31. 23:46
 7/41 anonim ***** válasza:
Elégé igénytelen, mivel látszik rajta, hogy azért néz ki így mert elhanyagolta a fogait. Érdemes lenne megcsináltatni őket mert csak tovább fognak romlani, nem minden fogorvos egyforma vannak elég megbízhatóak is másrészt pedig sokat ronthat a kisugárzásán.
2012. okt. 31. 23:46
 8/41 anonim ***** válasza:

Rossz foggak egyenlőek a büdos szájjal.

Nem minden fogorvos olyan borzalmas. Nekem húzták és jó volt a doki, persze szerintem nincs senkinek jó élménye a fogorvossal kapcs. Privibe leírnád nekem mi aza rossz érzés?

2012. okt. 31. 23:47
 9/41 anonim ***** válasza:
Egyébként félős lányokat elkisérek fogorvoshoz ;)
2012. okt. 31. 23:47
 10/41 anonim ***** válasza:

huh bocs lehet kicsit bunkó voltam.

Szóval szerintem is csináltasd meg mert azzal hogy húzod az időt csak szarabb lesz...

Mi lesz majd?

Elöl kihúzzák a fogaid és fogatlan leszel...

2012. okt. 31. 23:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!