Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nagyon szép, kellendő lány vagyok. Vékony és középmagas vagyok. Ápolt, mindig tiszta. Okosnak és ügyesnek mondanám magam. Nem önfényezésből. Sokan akartak velem járni, de nem ők voltak az igaziak. Szépen megis mondtam nekik. Akik nekem nagyon tetszenek azok nem közelednek felém. Mindenkinek volt már legalább 3 barátja, de nekem 17 éves létemre egysem volt. MIért?
Nem vagyok buta sem. Egy kicsit félek az ismerkedéstől ennyi lehet szerintem a bajom.
Ne szedjétek már szét, vannak nála sokkal durvább helyesírásúak is itt az oldalon. Nyugi van! Ti ne r*bancozzatok, ő meg nem fog f*szozni. Okos enged...
2012. okt. 26. 18:51
52/61 anonim válasza:
Ne legyél már ilyen nyafogós Istenem. Most őszintén, így nem csodálom, hogy senki sem akar veled járni, én egy ilyen embert nem bírnék elviselni a társaságomban
2012. okt. 26. 18:55
53/61 A kérdező kommentje:
Akkor ne olvasd. És nem is nyavajgok. Ti csináljátok a feszkót.
2012. okt. 26. 18:57
54/61 anonim válasza:
De mit csináljon szerencsétlen csaj, ha ilyenek, mint az 58%-os, rátelepszenek?
2012. okt. 26. 18:58
55/61 anonim válasza:
Hagyjátok már szegény lányt! :D
2012. okt. 26. 19:02
56/61 anonim válasza:
Megmondom mi a probléma veled. Okosabbnak hiszed magad, mint amilyen vagy. A helyesírásodon is látszik, hogy nem vagy 5-ös magyarból. Nem vagy képes elfogadni a negatív kritikát(és nem az 58%-os válaszoló hozzászólásaira értem:D). Gyerekes vagy, ahogy fújogsz, kb mintha hercegnő lennél úgy viselkedsz. Arról nem is beszélve, hogy azon felhúzod magad, hogy valami tök idegen írkál, akit nagy valószínűséggel soha az életben nem fogsz látni, de ha mégis, 100% hogy nem ismertek egymásra. Persze, nem kéne ilyeneket írogatni, de ha nagylány lennél, tennél rá magasról és akkor abbahagyná. Szerintem szebbnek látod magad a tükörben, mint amilyen valójában vagy. Ezeket csak a válaszaidból szűrtem le.
2012. okt. 26. 19:03
57/61 A kérdező kommentje:
Legalább az te nem piszkáltál úgy ahogyan ezek előtted. Igen valóban magyarból nem vagyok 5, ezt tény és való. Tudom, hogy a helyesírásom nagon gyatra. Nem nagyon figyelek itt rá, mivel gyorsan írok, ez már be van rögzülve nekem.Egyáltalán nem látom magam szebbnek amilyen vagyok, mert én nem látom magam egy ÓÓ odanézz, de jó csajnak. Hanem egy átlagos vagy egy átlagon picit felülinek. Azt, hogy szép vagyok én a körülöttem lévő emberek vélemyénéből gondolom. Ők zsokták mondani, hogy nagyon szép vagyok. És igen az ilyen beszólásokon felszoktam húzni magam, ez idegesít.
2012. okt. 26. 19:07
58/61 anonim válasza:
Küldesz nekem képet? Priviben, akár arc nélkül. Most már tényleg érdekel az, hogy hogyan nézel ki! :)
Lehet azért nincs barátok mert rossz a személyiséged vagy "félnek" tőled :) Vagy esetleg mégsem nézel ki olyan jól. Ezért kellene kép :)
Ja és 17f! :) És ha valamikor unatkozol nyugodtan rám írhatsz :)
2012. okt. 26. 19:13
59/61 anonim válasza:
Obvious trolls are obvious....
2012. okt. 26. 23:51
60/61 anonim válasza:
Néhány kommented alapján bizton állíthatom hogy azért nincs barátod mert elviselhetetlenül idegesítően naiv hülye p.csa vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!